PDA

View Full Version : Opininie użytkowników....

Łapek
04 styczeń 05, 15:32
A oto kilka słówek użytkowników z innych 206 stek :) Mam X-Line 1,4 2003r od 1,5roku. Na razie wszystko w porzo. Jestem bardzo zadowolony,słaba widoczność silnik 1.9D bez przyśpieszenia ciasny i za głośny ale bardzo oszczędny !!!! jako drugi samochód w rodzinie doskonały, polecam każdej pani.
mój peugeot jest gimbusem pomiędzy domem a szkołą oraz na wyjazdy po zakupy.niewiele miejsca w bagażniku, ale polecam de best.....A zresztą popatrzcie sami co tu będe się wypisywał hehe http://www.motofakty.pl/opinie/index.html

AniracK
04 styczeń 05, 21:43
echh ludzie to rozne rzeczy potrafia nawypisywac.... w szczegolnosci farmazony... i to w obie strony albo jaki to on jest beznadziejny albo jaki wspanialy... a tak to jest ze prawda przewaznie lezy po srodku ;)
nie ma co ufac opiniom innych, zawsze najlepiej jest przekonac sie samemu, i to nie tylko puga dotyczy :P

kelly
05 styczeń 05, 10:02
wszystko zależy od tego kto co lubi...

AniracK
05 styczeń 05, 22:37
taaaaaaak... vw ..... hihihih :P :206:

Barney
02 luty 05, 22:23
Mam zrobione 75000 km i wymiatam moim pugiem bez awarii jak dotąd, bo wymiana klocków, wycieraczek to chyba normalna sprawa.Polecam to autko! Jest bezawaryjne no ten wygląd... :eek: wszystkim gały wychodzą!

AniracK
02 luty 05, 22:53
heh ;-) no i widze tu prawidłowe podjescie ;-)