PDA

View Full Version : Ubezpieczenie on-line - AXA, Liberty Direct itp.

Junk65
11 listopad 07, 10:16
Zbliza sie termin pzedłuzenia ubezpieczenia i zaczynam sie rozgladać - wiem, ze było wiele razy wałkowane ale odswieżam temat bo weszło na rynek kilka nowych nazwijmy to "produktów" i chciałem zapytać Was o opinie.
Mam doradcę jeśli chodzi o ubezpieczenia "tradycyjne", ale zastanawiam sie nad polisą w AXA lub Liberty Direct. Na stronce wyglada wszystko ładnie - jednak zawierając polisę AC chciałbym mieć spokojna głowe o wypłatę w razie jakiegos nieszczescia. Zmieniajac ubezpieczyciela zawsze dzwonie do znajomego warsztatu i dowiaduje sie jak wygląda sprawa wypłat odszkodowań, czy firmy nie wyliczaja zbyt duzej amortyzacji, czy nie robia problemów z wypłata odszkodowania za ewentualna naprawe na nowych częsciach i w ASO (Pyzio skończył w tym roku 6lat...). Nie chciałbym zaoszczędzić 100pln a potem być w plecy kilkaset albo kilka tysiecy pln... Z tego tez wzgledu nie polecę nikomu i nie zawre ubezpieczenia w Warcie...
I teraz pytanie - czy ktoś ma jakieś doswiadczenia jesli chodzi o "wypłacalnosć" takich firm jak właśnie AXA, Link4 czy też właśnie Liberty Direct. Dla przykładu zapodam moją kalkulacje i proszę o opinie. Jak widać jest to pełne ubezpieczenie AC i OC oraz NNW, wychodzi nieźle (ma sie troche znizek) i wartosc Pyzia 17900 też przyzwoita! Chciałbym tyle dostać przy sprzedaży.
http://img150.imageshack.us/img150/9091/libertypolisatf0.th.jpg (http://img150.imageshack.us/my.php?image=libertypolisatf0.jpg) http://img146.imageshack.us/img146/5602/libertywartosciubezpbw0.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=libertywartosciubezpbw0.jpg)

TYLKO PROSBA PISZAC O KWOTACH SKŁADEK PISZCIE, CZY TO SAMO OC, CZY PAKIET CZY OC I AC RAZEM, BO W POPRZEDNICH TEMATACH PADAJA RÓŻNE KWOTY MOCNO ODBIEGAJACE OD SIEBIE!

kogut1978
11 listopad 07, 11:07
Witam

Mam na co dzień styczność z ubezpieczeniami AC wiec spróbuje dać kilka może kilka rad:
- z tego co twierdza klienci są duże problemy z Link4
- rzeczoznawcy są to najczęściej osoby z uprawnieniami które pracują w innych firmach a biorą zlecenia na oględziny od Linka i nie robią tego dobrze
- ładna oferta lecz nie do końca zrozumiale co sie ma w AC (np. klient nie wie czy ma zniesiona amortyzację części, udział własny w szkodzie, od jakiej kwoty Towarzystwo odpowiada za szkodę, czy ma ryzyko kradzieży za granicą, czy firma odpowiada za zalanie lub zatopienie pojazdu itd)
- dopiero takie rzeczy wychodzą przy wypłacie i z kwoty np 3000 zł robi sie nagle 1400 zł wypłaty bo pozostałe 1600 zł to jest niewiedza klienta, próba oszczędności i co lubi każde Towarzystwo - ICH ZAROBEK

Co do Liberty to narazie nic nie słychać odnośnie wypłaty odszkodowań bo jest to świeży temat i osobiście nie słyszałem nic od klientów.
Jedyne co mogę powiedzieć o ich ofercie to, że ładnie wygląda ale także do końca człowiek nie wie za co Towarzystwo odpowiada a za co nie.

RADA: UBEZPIECZENIE TYLKO U BARDZO DOBREGO ZNANEGO AGENTA UBEZPIECZENIOWEGO NA MIEJSCU Z własnym BIUREM który ZAWSZE POMOŻE W RAZIE SZKODY I UBEZPIECZY NAS ZGODNIE Z NASZYMI PREFERENCJAMI NIE Z PREFERENCJAMI JAKIE BY chciało TOWARZYSTWO CZYLI zabrać KASĘ A później NIC NIE dać
LEPIEJ zapłacić 200-300 Zł więcej A NIE PóźNIEJ dokładać PRZY EWENTUALNEJ SZKODZIE, których OBECNIE NIE BRAKUJE

POZDRAWIAM

[ Dodano: 11-11-2007, 11:08 ]
P.S.

Wszystkiego najlepszego dla mojego imiennika z okazji Imienin :hurra:

Junk65
11 listopad 07, 11:29
LEPIEJ zapłacić 200-300 Zł więcej A NIE PóźNIEJ dokładać PRZY EWENTUALNEJ SZKODZIE
Też wychodzę z tego załozenia...

Dzieki za życzenia i nawzajemnie!!!

kogut1978
11 listopad 07, 14:19
Pozwoliłem sobie sprawdzić ofertę np w COMPENSA i przy założeniu, że nikt autem nie jeździ <25lat, przebieg ubezpieczenia co najmniej 6 lat w OC i AC bezszkodowo, skladka płatna jednorazowo,
AC zniesiono udział własny w szkodzie 700zł - czyli towarzystwo nie potrąca takiej kwoty z każdego odszkodowania, zniesiono potracenie amortyzacji części (6 letnie auto to jakieś 15%-20%), COMPENSA odpowiada za szkody powyżej 500 zł czyli wszystko poniżej nie wypłaca, suma ub pojazdu 17.900 zł
NNW na sumę ubezpieczenia 10.000 zł na każdą osobę w aucie oraz pełne ASSISTANCE w Polsce i za granicą 24h/dobę
PROMOCYJNIE: otrzymujesz certyfikat i w razie szkody czy z OC czy AC nie tracisz zniżki przy wznowieniu w przyszłym roku

jeżeli posiadasz dodatkowe wyposażenie np. nawigację , nie seryjne audio-video to proponuje dodatkowo je ubezpieczyć bo w razie kradzieży często Towarzystwa nie chcą za to płacić

Cena u dobrego agenta: ok 1130 zł + ewentualne dodatkowe wyposazenie

pozdrawiam :206

Junk65
11 listopad 07, 18:46
Liberty Direct - na ich www piszą - przygotowaliśmy kompleksowy pakiet OC i AC Premium - w którym m.in. gwarantujemy stałą sumę ubezpieczenia przez cały okres trwania umowy, zwracamy koszty nowych części , bez względu na wiek pojazdu, a po częściowym uszkodzeniu auta, kwota, na jaką jest ono ubezpieczone nie zmienia się.
Tyle teoria - ciekawe jak praktyka?
AXA - strasznie zamula i rozmywa informacje...

Andrzej14
11 listopad 07, 23:33
Właśnie wczoraj ubezpieczałem swojego Pyzia w Generali, zresztą już 3 rok. Pakiet OC+AC+ASS(Komfort, czyli średnie)+NW(5 tys.) z wszelkimi zniżkami i zniesieniem wkładu własnego, przy 18 tys. wartości - 711,69 płatne w 2 ratach. Myślę, że można polecić.

pzemko
12 listopad 07, 00:11
Mam ubezpieczenie w AXA, za pełen Pakiet AC, OC, NNW, Assistance Midi i Baza, Zielona karta zapłaciłem za rok 745 zł - pełne zniżki. Z tego co mam w umowie to w razie kradziezy jest obliczona wartość w dniu kradziezy auta, w razie wypadkku wymiana części na nowe, bez względu na wiek auta. AC oczywiście bez wkładu własnego. Wartośc samochodu jaką obliczył w dniu zawierania umowy, zgodna z moimi oczekiwaniami. Tyle teorii... Jeśli chodzi o praktykę to nie wiem. Ze wszystkich ubezpieczyciele, najtaniej na pełen pakiet ubezpieczyła mnie AXA.

Spaw
12 listopad 07, 11:03
Witam ja mam ubezpieczenie w Link4.Jak zawierałem umowę na AC+OC płaciłem około 1200pln miałem pełna zniżkę ale zwyżkę za wiek.Na szczęście nie musiałem nigdy "korzystać" z AC, ale podobno jak mówił kogut1978 są problemy z wypłatami.Poza tym kończy mi sie niedługo ubezpieczenia i przemiła Pani zaproponowała mi w promocji jak to określiła wyższą kwote od starej o jakieś 120pln.(ze zwyżki już "wyrosłem")Także nie polecam Linka4 i na pewno zmienię towarzystwo. Hestia zaproponowała mi dobre warunki.

varius
12 listopad 07, 15:32
ja mam w uniqa rocznik 2000 1.4 prawko od 2 lat i place oc i ac 1060 jest maly haczyk bo trzeba byc czlonkiem wspierajacym zhp placi sie 50 zloty rocznie. to tyle jak cos sluze info. mam szwagierke w uniqa lodz takze jak jakies pytania to pisac szwagier ma natomiast siene rok 1998 1.6 i prawko o 2 miechow i placi oc i ac 650 zloty tez w unice.co do wyplat to sie nie orientuje bo jeszcze nie mialem takiej sytuacji takze nie wi :mur: em.
aha plus to mam ubezpieczone radio do 1000 zloty gratis na wypadek kradziezy

BrZoZaS
22 listopad 07, 22:40
a w moim przypadku wrecz poplakalem sie ze smiechu jak policzylem sobie ile wyjdzie ubezpieczenie 99r 1.4... mimo tego ze od 4 lat jezdze samochodami to nigdy nie mialem samochodu wiec nie mam znizek... OC + AC wyszlo mi uwaga 3 tys! wiec mam male pytanie... Moj ojciec ma prawko od 20 lat gdzies.. nie ma samochodu od jakis 4 lat ale wciaz pracuje zawodowo jako kierowca (pogotowie ratunkowe) czy przepadly mu znizki? Bo jesli nie to wolalbym by moj ojciec byl wspolwlascicielem i wyszlo by znacznie taniej... bo raczej wolalbym miec AC.. bo nigdy nie wiadomo..

Junk65
22 listopad 07, 22:57
Chyba nie moze być większej przerwy niz 3lata - ale musisz sie dowiedzieć w ubezpieczalni.
Ja w końcu wybrałem PZU - za cały pakiet zapłaciłem ok 1200pln(60% znizki w OC i 50% znizki w AC liczone od 16500pln), byłem do tej pory w PTU ale popytałem u blacharzy i lakierników i okazało sie, ze PTU ma ostatnio "zaparcia" jeśli chodzi o rozliczanie szkód i trzeba było z AC wiać od nich. Co ciekawe - ubezpieczalnie dają 5% znizki z akontynuacje a PZU daje 10% za przejscie z innej ubezpieczalni...

[ Dodano: 22-11-2007, 23:01 ]
Liberty Direct piszą na www zwracamy koszty nowych części , bez względu na wiek pojazdu - tylko jeden z blacharzy zapytał: Nowych? Ale czy oryginalnych? i to mnie przekonało do tradycyjnej sprawdzonej ubezpieczalni... :hyhy:

BrZoZaS
22 listopad 07, 23:04
Tez słyszałem o tych 3 latach ale też ktoś mi mówił ze jeśli ktoś pracuje zawodowo jako kierowca to wciąż liczy sie to tak jak by ktoś posiadał samochód.. nie wiem czy to jest prawda.. jeśli ktoś wie coś o tym to prosiłbym o jakieś informacje :) Jeśli z tym nie wyjdzie to pozostanie wybór OC.. które w moim przypadku też tanio nie wyszło (980zł)..

biloll
22 listopad 07, 23:47
z tego co wiem to mozesz byc kierowca nawet 60 lat ale jesli przez ostatni rok nie miałeś zarejestrowanego i ubezp. samochodu na siebie to nie masz znizek

Junk65
12 listopad 09, 23:15
Niestety sytuacja zmusiła do oszczędności... Wybrałem w tym roku jednak AXA. Są od dwóch ponad lat na rynku, znajomi zadowoleni... Zostać całkiem bez AC mi sie nie uśmiecha, mimo, ze bardzo mało teraz jeżdżę 206ka... Poza tym zaoszczędziłem 100pln powołujac sie na nr polisy znajomego (taka promocje mają). Zobaczymy co życie pokaże. Gdyby ktos chciał nr mojej polisy, zeby sie załapać na znizke to proszę o kontakt na PW.

Cobra
12 listopad 09, 23:46
Są od dwóch ponad lat na rynkuDużo ponad, mam u nich trzecią polisę, a gdybym nie przegapił sprawy na początku to miałbym już czwartą.

kayah
12 listopad 09, 23:50
I ja też szukałam nowego ubezpieczyciela i np.link 4 zaproponowało mi (!) o 300 pln więcej w pakiecie oc+ac+nnw niż PZU(!)...jak powiedziałam pani ,że w PZU miałam mniej to zaoferowała mi promocję październikową(!)...mamy listopad,ale i tak było więcej niz w PZU.Odpadli.
Wybór padł na Interrisk...to grupa kapitałowa Vienna Insurance...i wyszło mi ( przy ojcu jako współwałściecielu posiadającym max. zniżki) - 655pln w skali roku płatne w 2 ratach...mam w tym zniesienie wkładu własnego w razie szkody , części nowe ,assistance przy wartości 10tyś.

Nat206
12 listopad 09, 23:53
Junk a ile Ci wyszło wszystko? Chcę sobie porównać z HDI...

Cobra
14 listopad 09, 16:54
link4 jest o jakieś 30% droższy od axa.

chanover
23 listopad 09, 16:26
Odstąpię kod promocyjny na ubezpieczenie samochodu.

Krótki opis jak to zrobić:

Promocja w AXA "Poleć AXA Ubezpieczenia znajomym".

Podając nr mojej polisy BA1100639/08 uzyskasz dodatkową zniżkę
50zl (OC lub AC) lub 100zl (pełen pakiet) na ubezpieczenie twojego

auta!

Wejdź na stronę > https://www.axadirect.pl/quote/index.aspx </a> Wybierz na
wstępie opcję -
Czy chcesz powołać się na numer polisy znajomego w ramach programu "Poleć AXA Direct znajomym"? zaznacz TAK

i wklej mój nr BA1100639/08
lub zadzwoń: 19522
lub +48 22 5999522
lub wejdź na: "> www.axa.pl </a> i zamów bezpłatne oddzwanianie

NA stronie jest tez opcja dzwonienia ze skype, całkowicie za darmo.

AXA obdarowuje obydwie strony. Ty otrzymasz dodatkowa zniżkę a ja
bon Sodexho.

GWARANTUJĘ, ŻE TANIEJ OC I AC nie znajdziesz nigdzie!!!!!!

Robisz wszystko w kierunku otrzymania punktów Żegnay! [mod]

Junk65
23 listopad 09, 17:24
Kolego, jest temat który juz o tym mówi, bo ja też mam ubezpieczenie w AXA i nie zakładałem osobnego...

betka-77
01 grudzień 09, 10:42
faktycznie działa ta zniżka z axa?

Junk65
01 grudzień 09, 16:53
Działa - chcesz to Ci nr polisy na PW podam i zrób kalkulacje bez numeru i z numerem polisy - 100pln zarabiasz.

created2
01 grudzień 09, 20:05
Jakieś trzy miesiące temu chciałem z tego skorzystać i okazało się że wcale nie jesst tak tanio :lol2 W efekcie mam ubezpieczenie w direkcie, swoją drogą ciekawe jak zachowa się rynek po podwyżkach OC 10 grudnia.

Rafał123
07 grudzień 09, 21:35
Moje OC w AVIVA wyniosło mnie 330zł rocznie.
-prawko od 1998
-zniżki lecą od 2004
-0 kierujących poniżej 25lat

created2
08 grudzień 09, 21:40
To mniej więcej tak samo jak ja, z tą różnicą, że ja mam jeszcze wykupione szyby24. W tym roku może zamiast tego poszerze caly pakiet o smart casco, w sumie nie musze sie spieczyc bo tego podwyżka nie bedziesz dotyczyła. Ktoś miał taki pakiet smart casco?

wojts
09 grudzień 09, 11:12
Ja mam polisę OC w Aviva, podobna sytuacja jak u Rafał123. Jeśli chodzi o AC, to mi najtaniej wyszło to auto casco (http://www.hdi-asekuracja.pl/Ubezpieczenia_Auto_Casco) w HDI. Też jestem ciekaw, jak to będzie po 10. grudnia, za pół roku kończy mi się OC, ale już o tym myślę, bo pewnie podrożeje i to znacznie. Ogólnie jako ubezpieczyciela polecam także Beniafia24.pl - tam mam to ubezpieczenie na życie (https://www.benefia24.pl/ubezpieczenia24/kalkulatory/elife/default.aspx) i jestem zadowolony z warunków.

sandra
09 grudzień 09, 11:15
a kiedy maja wejsc te zmiany w opłatach? od 1 stycznia?

Shapeshifter
09 grudzień 09, 11:23
Będąc przy temacie ubezpieczenia OC, powiedzcie mi jak mam zrobić by Bratu ,mojemu leciały zniżki? Ja mam już 50% zniżek (5 lat bezwypadkowości) i chciałbym mu je przekazać. Auto jest zarejestrowane na mnie, On je używa.

sandra
09 grudzień 09, 12:16
Będąc przy temacie ubezpieczenia OC, powiedzcie mi jak mam zrobić by Bratu ,mojemu leciały zniżki? Ja mam już 50% zniżek (5 lat bezwypadkowości) i chciałbym mu je przekazać. Auto jest zarejestrowane na mnie, On je używa.
dopisac brata jako wspolwlasciciela, wtedy tez zacznie "pracowac" na swoje znizki :)

smileofangel
09 grudzień 09, 14:32
Shiver - tak jak pisze Sandra musisz zrobić brata wspolwlascicielem ale zeby nie bylo za latwo musicie spisac umowe darowizny (gotowe blankiety sa w wydziale komunikacji) na 1/3 lub 1/2 auta czy jak chcecie (jest na blankiecie kilka opcji do wyboru) po czym skladasz wniosek (tez gotowy papier w komunikacji) o dopisanie go do dowodu autka. Żeby nie bylo za latwo jesli darowizna przekracza 9600zł (z jakims tam groszem) to trzeba to w skarbowce zglosic i chyba brat podatek placi od wzbogacenia czy Ty od darowizny (tu nie chce klamac bo nie wiem zawsze do 9tys sie miescilam) taka darowizne mozna raz na 5lat robic, po wpisaniu w dowod w ubezpieczalni robia aneks do polisy i autko ma 2 wlascicieli w dowodzie i polisie

a co do ubezpieczenia (206cc 1.6 16V rok 2003):
AC+OC+NW kierowcy+ NW pasazera, zadnego wkladu wlasnego w razie szkody AXA DIRECT 850zł (ojciec 60% znizek ja - ponizej 25roku zycia od 4lat prawko - nie ma na mnie zywzek)

PZU - j.w. ok 1300zł

Allianz ok 1600zł

Warta - ok. 1900zł

Wybralismy AXA bo tylko oni nie maja zwyzki na mnie a szkoda zeby po 4latach przestaly mi znizki leciec...

opinie znalazlam na sieci dosc dobre jesli chodzi o wyplaty odszkodowan...

created2
09 grudzień 09, 16:06
Najpierw możesz sobie policzyć jaka skladka wychodzi z dopisanym wspolwlascicielem. Pamietaj, że zazwyczaj jest tak, że jezeli będzie kolizja to znizki leca obu kierowcom, ile? To juz w zależności od wielkości szkody. Ja generalnie wiem, że chyba w link4 sa zwyzki tylko do 24 roku zycia.

pab-lo
10 grudzień 09, 15:07
chanover wielkie dziki 100zł w kieszeni została :) dodam że kończy mi się ubezpieczanie dopiero końce stycznia, a tu można bez problemów kopić już teraz (niby od jutra mają się zmienić stawki) z wkładem własnym miał bym poniżej 500zł (za pakiet OC+AC) a pełne 650 (niby w mbaku i w interrisku) taniej chyba nie znajdę, a kolejny + dla nich że mam 30 dni na opłacenie składki jeśli nie to nie będzie zwarta umowa :), jak jest jakaś szkoda to każdy ubezpieczyciel się kombinuje jak by zapłacić najmniej;)

sandra
10 grudzień 09, 15:42
niby od jutra mają się zmienić stawki)

od jutra? powaznie? ale wszedzie, czy tylko w tej firmie?
to moze dzis pojade wykupie ubezpieczenie hmm

nie moge nigdzie w necie znalezc oficjalnej informacji, od kiedy zmieniaja sie stawki..

pab-lo
10 grudzień 09, 16:28
ja bym radził oblicz sobie składkę na ich stronie https://www.axadirect.pl/quote/index.aspx (oczywiście wpisując numer polisy kogoś -50 zł OC . -100zł AC/OC) jak tam wszytko wyliczysz to możesz kupić tam lub zadzwonić i podać numer wyliczonej składki (do 30 dni na opłacenie składki jest), nie wiem czy wszystkie firmy podnoszą oni niby tak (o ile tego mi nie zdradzono ), mi się najbardzje podoba że nie muszę historii pokazywać:)

sandra
10 grudzień 09, 23:46
juz wiem :D allianz wprowadza zmiany od jutra, ale nie bede one na 100% obejmowaly osobowek :)

poki co sie rozgladam, ale wstepnie:
pzu 2100 (znizka za kontynuacje)
hestia 2000
allianz 1500
LD 1560 z jakims super hiper extra assistance za 150 zł (przy rozlozeniu na raty musi byc udzial wlasny 1000 zł.. :/: )

kosz ubezpieczenia wyliczany na podstawie:
-wartosc samochodu od 19 do 22k
-znizki ac 60%, oc 60% (sa to znizki wspolwlasciciela, z ktorych sobie korzystam :hyhy)
-doplata za "moja mlodosc" :P,
-brak udzialu wlasnego,
-czesci-oryginaly,
-bez odliczenia amortyzacji
- szkoda z mojej winy pazdziernik 2006

czyli full opcja :P

edit:

axa - pakiet - 2200 (w opcji, ze ja jestem glownym uzytkownikiem auta) :szok
aviva - pakiet - 2200
uniqa - 2600
hdi - 2300
benefia - 1900
ptu - 1500

natrek
11 grudzień 09, 10:21
mi się najbardzje podoba że nie muszę historii pokazywać:)

z tym się zgodzę:D

poprzednie OC przepisywałem na siebie od poprzedniego właściciela i we wniosku o nowe wpisałem, że okres ubezpieczenia wynosił 1 rok i bez szkody, oni dali mi 10 % zniżki za bezszkodowość + 16% nie wiem za co i też nie musiałem historii pokazywać, uwierzyli na słowo.

Podsumowując, jestem jeszcze kierowcą poniżej 24 roku życia a mam ponad 10% zniżek:D

hed
11 grudzień 09, 11:25
Możesz się tylko niemiło zdziwić jak ubezpieczyciel zażąda historii ubezpieczenia po szkodzie :) Chociaż w przypadku szkody z OC najwyżej każą Ci wyrównać składkę za te 10% bo nie powinieneś liczyć zniżki za polisę poprzedniego właściciela.

created2
11 grudzień 09, 16:58
http://www.motofakty.pl/artykul/oc_ma_drozec_stopniowo.html
Z tego co można przeczytać to towarzystwa między innymi link4 itp nie zamierzaja podnosić składek :D Tyle szumu było a tu w ogólnym rozrachunku jakby się nic nie zmieniło :)

smileofangel
15 grudzień 09, 17:55
jak ktos bedzie chcial w axa sie ubezpieczyc moge udostepnic nr polisy i bedzie mial -50zł na oc i -100zł na oc+ac

obsluge maja na bardzo wysokim poziomie i super kontkat mam nadzieje ze ta ladna obsluga nie konczy sie na pozyskiwaniu klientow ;)

wojts
23 grudzień 09, 11:03
jak ktos bedzie chcial w axa sie ubezpieczyc moge udostepnic nr polisy i bedzie mial -50zł na oc i -100zł na oc+ac

obsluge maja na bardzo wysokim poziomie i super kontkat mam nadzieje ze ta ladna obsluga nie konczy sie na pozyskiwaniu klientow ;)

słyszałem dobre opinie o nich, tak więc myślę, że dbają nie tylko o pozyskiwanie klientów. Chyba nikt nie wspomniał o Generali - ma ktoś tam w ogóle ubezpieczenie ? tu jest link do ich strony: ubezpieczenia OC (http://www.generali.pl/klienci-indywidualni/samochod/ubezpieczenie-OC/) w Generali. Musze się dowiedzieć, jakie mają ceny i jak jest u nich z ubezpieczeniem na szyby. Dobre opinie słyszałem o tej firmie, tak więc może zdecyduje się na cały pakiet ubezpieczeń u nich.

alufelg1
31 marzec 10, 19:36
Słuchajcie, jest fajna promocja na ubezpieczenie auta lub motocykla w axa.

Jeśli skorzystasz z numeru mojej polisy ubezpieczając samochód lub motocykl tylko w zakresie Oc, czy też w pakiecie, dostaniesz 50 zl lub 100 zł
zniżki, wiec naprawdę warto to sprawdzić, tym bardziej ze zajmuje to
3 minuty.

Krótki opis jak to zrobić:

Promocja w AXA "Poleć AXA Ubezpieczenia znajomym".

Podając nr mojej polisy AC1796496/00 uzyskasz dodatkową zniżkę
50zl (OC lub AC) lub 100zl (pełen pakiet, pakiet dla kobiet lub ubezpieczenie motocykla) na ubezpieczenie twojego

auta!

Wejdź na stronę > https://www.axadirect.pl/quote/index.aspx </a> Wybierz na
wstępie opcję -
Czy chcesz powołać się na numer polisy znajomego w ramach programu "Poleć AXA Direct znajomym"? zaznacz TAK

i wklej mój nr AC1796496/00
lub zadzwoń: 19522
lub +48 22 5999522
lub wejdź na: "> www.axa.pl </a> i zamów bezpłatne oddzwanianie

NA stronie jest tez opcja dzwonienia ze skype, całkowicie za darmo.

AXA obdarowuje obydwie strony. Ty otrzymasz dodatkowa zniżkę a ja
bon Sodexho.

GWARANTUJĘ, ŻE TANIEJ OC I AC nie znajdziesz nigdzie!!!!!!

sopel
31 marzec 10, 20:13
Marecek udowodni Ci, że znajdziesz taniej :P