PDA

View Full Version : powiadomienie na gg

mac412
14 czerwiec 08, 16:37
Gdzie trzeba wpisać ten numer, żeby powiadamiało mnie o odpowiedziach itp. na GG?

tornado
14 czerwiec 08, 16:49
w profilu

mac412
14 czerwiec 08, 17:10
w profilu
tzn zaznaczyłem opcje "tak" chce aby mnie powiadamiało ale mam gdzieś wpisać numer gg do jakieś listy użytkowników. Za bardzo nie wiem o co kaman

sopel
14 czerwiec 08, 17:27
... krotka lekcja uzywania gadu-gadu...
otwierasz gg, klikasz dodaj, pseudo:206club, numer gadu-gadu: 2498388 i naciskasz OK
w profilu na forum jeszcze musisz wpisac swoj numer gg, ale widze ze to juz zrobiles, wiec powinno dzialac.

mac412
14 czerwiec 08, 17:56
Wielkie dzięki teraz już wiem:) :hyhy:

kendit
14 czerwiec 08, 23:21
swoja droga mi to raz działa raz nie....

mac412
14 czerwiec 08, 23:41
swoja droga mi to raz działa raz nie....
Właśnie zauważyłem...

Cobra
14 czerwiec 08, 23:47
swoja droga mi to raz działa raz nie....nie tylko Ty tak masz.
Wydaje mi się że częściej nie działa niż działa ale to chyba do marecka trzeba by się zgłosić.

kendit
15 czerwiec 08, 00:58
nie tylko Ty tak masz.
Wydaje mi się że częściej nie działa niż działa ale to chyba do marecka trzeba by się zgłosić.

Lepiej nie nasi admini tacy zapracowani....

sopel
15 czerwiec 08, 12:21
to nie musi byc wina forum ,tylko po prostu gg, ktore lubi sobie czasem dzialac , a czasem nie :P

ziachu
15 czerwiec 08, 21:49
to jest jeszcze tak, ze jak jestes zal;ogowany i aktywny to powiadomienie nie przychodzi.
chyba.
przynajmniej ja zauwazylem taki objaw..

marecek
21 czerwiec 08, 01:02
to jest jeszcze tak, ze jak jestes zal;ogowany i aktywny to powiadomienie nie przychodzi.
chyba.
przynajmniej ja zauwazylem taki objaw..

i punkt pomógł temu panu bo jest jak mówi ;)

pamiętajcie też, że sesja "wisi" 10 po tym, jak zamkniecie przeglądarkę z forum, na którym jesteście zalogowani... więc nie dostaniecie powiadomień o nowych postach w tym czasie...

adasiko
25 czerwiec 08, 22:51
a ja bym sie z tym nie zgodził chyba, bo jak jestem zalogowany to tez czasem dostaje,

ale jak komp, nie był używany chyba ze 4 dni , na gadu zero powiadomień, ale sam sprawdziłem, a były zmiany
chyba ze, tez zależy od ilości topicow których sie śledzi, bo widzę, ze jak mam mało, to ok ale więcej to niet nic nie mówi :krzeslem:

marecek
26 czerwiec 08, 09:54
ale jak komp, nie był używany chyba ze 4 dni , na gadu zero powiadomień, ale sam sprawdziłem, a były zmiany

GG nie doręcza wiadomości do uzera, który nie jest zalogowany... z obserwacji mojej wynika, że wiadomości do uzerów, którzy są offline dochodzą albo nie, zależy od kierunku wiatru i obciążenia serwerów. Po prostu nikt nie gwarantuje, że one w ogóle dojdą...Ot - cała prawda o polskim GG.

(tylko weź to wytłumacz np. dziewczynie ;) )

a ja bym sie z tym nie zgodził chyba, bo jak jestem zalogowany to tez czasem dostaje,

a widzisz - jak siedzisz z włączonym oknem przeglądarki i nic nie robisz, to Twoja sesja wygasa - z punktu widzenia serwera jesteś wylogowany, a że masz włączone autologowanie, to po kliknięciu gdziekolwiek sesja zostaje przywrócona. W tym czasie dostajesz powiadomienia...