View Full Version : bia³y pyzio
maly_z
08 wrzesieñ 08, 21:47
Witam :) mam ma³e pytanko a raczej dylemat :( poniewa¿ posiadam 206 1.9 diesel w kolorze biel i interesuje mnie zmiana na takie samo autko w tym samym kolorze tylko ¿e z silnikiem 2.0 lub 1.6 HDi powie mi kto¶ czy w ogóle wychodzi³y 206 z takimi silnikami w bia³ym kolorze ?? powniewa¿ szuka³em na allegro i nie widzia³em :(
tornado
08 wrzesieñ 08, 22:24
hmm bialem w hdi. Mo¿e co¶ po akwizycji tyle ze pewnie w 1.4hdi.
ruszok
08 wrzesieñ 08, 22:27
http://moto.allegro.pl/item399111734_peugeot_2_0_hdi_83_000_tys_km_.html
Widzia³em kilka lepsiejszych 2.0 , ale 1.6 chyba nigdy nie spotka³em.
pzemko
08 wrzesieñ 08, 23:40
Prosz...
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4750842
chyba bedzie ciezko cos znalezc..
widzialem tylko takie
http://www.deltacar.gratka.pl/ogl/883.html
cinek
10 wrzesieñ 08, 17:57
W bia³ym bêdzie ciê¿ko co¶ znale¶æ to jest kolor "aut firmowych"
maly_z
10 wrzesieñ 08, 18:05
taki g³upi przes±d ¿e kolor aut firmowych :/ w stanach bia³y kolor samochodów jest najdro¿szy :/ ja mam obecnie bia³ego Pyzia i nie widzê innej opcji ni¿ zmiana na nowszego z wiêkszym silnikiem lub po prostu na HDi z klim± w³a¶nie w kolorze bieli :/ lub na CC lecz to ju¿ inna kasa i wtedy albo czarny albo b³êkit :/ a jeszcze jedno pytanko zmieni³ kto¶ 1.9 diesla na 1.4 HDi ?? chodzi mi o przy¶pieszenie i dynamikê czy w ogóle op³aca siê taka zmiana bo spalanie chyba mniejsze ??:D
cinek
10 wrzesieñ 08, 18:09
To nie ¿aden przes±d najwiêcej samochodów u¿ywanych przez przedstawicieli handlowych jest bia³ych a to z tego wzglêdu ¿e jest to kolor standartowy nie wymaga dop³aty i jest najprostrzy w uczymaniu (tzn. najmnej napraw blacharskich na nim widaæ)
tornado
13 wrzesieñ 08, 07:13
a jeszcze jedno pytanko zmieni³ kto¶ 1.9 diesla na 1.4 HDi ?? chodzi mi o przy¶pieszenie i dynamikê czy w ogóle op³aca siê taka zmiana bo spalanie chyba mniejsze ??
Na pewno siê op³aca, to jest nowsza konstrukcja, na turbinie, przyspieszenie i lepsza dynamikê odczujesz na 100% wiêcej ni¿ 1.9D tez na pewno nie bêdzie pali³.
W stanach to mo¿e i bia³y ale jaka¶ per³a czy co¶. Mówi±c prawdê to dziwie sie Tobie, ¿e upierasz siê na ten bia³y kolor. Ja kupuj±c u¿ywane auto kolor odstawi³bym na dalszy plan - bo on nie je¼dzi :] Wogle to tak jak zauwa¿y³e¶ kojarzy siê z firmówkami a 206 to ju¿ wogle.
maly_z
14 wrzesieñ 08, 09:41
Mam bia³ego Pyziaczka :) czarne lampki z przodu :) czerwone bêbny i zaciski :) i piêkne felgi cesam sport :) Efekt przepiêkny :) my¶la³em jeszcze ¿eby szybki przyciemniæ :/ tylko ¿e ten silnik to troszke ból :/ 1.9 troszeczke mó³ :( przyda³oby siê chocia¿ z 90 PS :(
froniK
14 wrzesieñ 08, 12:58
Mam bia³ego Pyziaczka :) czarne lampki z przodu :) czerwone bêbny i zaciski :) i piêkne felgi cesam sport :) Efekt przepiêkny :) my¶la³em jeszcze ¿eby szybki przyciemniæ :/ tylko ¿e ten silnik to troszke ból :/ 1.9 troszeczke mó³ :( przyda³oby siê chocia¿ z 90 PS :(
zamiesc jakies fotki, tez mam bialego pyzia z tym, ze bez ¿adnych upiekszen - moze jakis pomysl mi podsuniesz ?:)
misiel86
16 wrzesieñ 08, 12:46
Sam siê zastanawiam nad lampakami wiêc fotki by³y by przydatne w celu rozeznawczym :)
drtomi
17 wrzesieñ 08, 13:27
te¿ przyznaje , ¿e bia³y prosty Pyz to piêkana rzecz. A naprawa bia³ego auta wcale nie jest taka prosta. wystarczy zerkn±æ ile jest odcieni bieli.
Pozdr
tg
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.