Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'antypallution'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Administracja
    • Pomoc dotycząca działania forum
  • Świat Peugeot'a
    • Off-topic
    • Linki

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Witam, Mam od niedawna problem z swoim pugiem. 1.4 benzyna 2003 r. Sytuacja wygląda następująco. Pierwszy raz zgasło mi auto podczas jazdy po kostce brukowej, nie mogłam go odpalić pozostała opcja lawety. Wyczyszczono mi styki w bezpiecznikach, sprawdzono czy to nie cewka, ale jednak wszystko z nią było ok. Usunięto błędy i padł tekst ,,pojeździ, ale nie wiemy ile,, Ok. minęly 2 dni znowu to samo, tym razem nie mogłam podjechać pod lekkie wzniesienie. Zgasło mi auto odpaliło za n-tym razem. Zapaliła mi się kontrolka silnika, zgasł silnik. Po wizycie u innego mechanika, wymienił mi akumulator, nie wiem jak to się nazywa ( stacyjka bezpieczników i immobilizer ). Auto jeździło ok tygodnia bez wady. Temperatura podskakuje mi do 120 na silniku, auto nie ma mocy. Dzisiaj znowu mi zgasł, podczas jazdy wyłączył mi sie silnik, wyskoczył komunikat anty.... Auto odpaliło po 10 minutach, ale jak przeciągnęłam je na 3 do 90 to znowu mi zgasł. Bardzo szybko mi się nagrzewa. Może ktoś wie czym to jest spowodowane ? Jaka może być przyczyna?
×
×
  • Create New...