Misio 30 Posted November 16, 2007 moja najwieksza wada jest NIECIERPLIWOSC... nienawidze czekac Quote Share this post Link to post Share on other sites
APROPO 61 Posted November 16, 2007 napewno 1.4 hdi po czopsie bedzie jezdzic o niebo lepiej roznice bedzie mozna odczuc bo jakby nie bylo to jest 20km, nie wiem ile momentu ale sadze ze takie 1.6 8v to bez szans bedzie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio 30 Posted November 16, 2007 APROPO, dziekuje Ci Dobry Czlowieku za slowa uznania Quote Share this post Link to post Share on other sites
ziachu 180 Posted November 16, 2007 Taki maly OT Za to u Was spociwa są czeste, w nietuzinkowych miejscach i intensywniejsze :tankujemy i co najlepsze spontaniczne nikt nie zabrania sie podpiac, toz to przeciez amdin passkiem pomyka Misio: organizuj, zobaczymy co z tego bedzie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio 30 Posted November 16, 2007 Misio: organizuj, zobaczymy co z tego bedzie. co mam organizowac? nie ma chetnych ... a do wiosny czekac... skad mam wiedziec czy dozyje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
cosmo 78 Posted December 26, 2007 Misio no i co i jak i kiedy te modyfikacje? Raz sprzedajesz auto raz modyfikujesz, ja już nie nadążam To jak sie dzieje coś czy nie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio 30 Posted December 26, 2007 no wiec sie dzieje TZN ostatnio zbyt spontanicznie podszedlem do sprawy. KTO BYLBY CHETNY NA WIOSNE... czyli jakos na marzec Quote Share this post Link to post Share on other sites
ar2ditu 0 Posted December 30, 2007 Pytanko czysto teoretyczne, znacie kogoś kto podkręcił swojego seryjnego liona i cieszy sie sprawnym autkiem? Z ciekawości pytam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kudlacz 7 Posted December 30, 2007 tak a szybko Witos Ziachu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio 30 Posted January 11, 2008 WhitePeugeot, Thomas, i jak Panowie? Piszecie sie czy nie? Po 10 marca jakos ... Jak nie bedzie zainteresowania to mzoe uda mi sie podpiac pod jakies inne forum... u nas jak zawsze ciezko jest cokolwiek zorganizowac Quote Share this post Link to post Share on other sites
biloll 0 Posted January 11, 2008 hej, do kogo na tego chip-sa? pytałes juz o warunki? moze ja bym pojechał ale jeszcze musze przemyśleć, widziałem gdzieś na jakims forum ze podobno peugeot polska akceptuje chipa robionego u Goduli - tzn nie ma wpływu na gwarancje , słyszał ktos o czym takim? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio 30 Posted January 11, 2008 biloll, ja mysle tylko i wylacznie o Mastersie w Wawie. Nie znam warunkow bo nie wiem ile bedzie aut wiec nie mam jak negocjowac ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Thomas 50 Posted January 23, 2008 Odkopuje. Chetny na program do 2.0 HDI raz! W trybie natychmiastowym, poki mam nowe sprzeglo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fidel 95 Posted January 23, 2008 Chetny na program do 2.0 HDI raz! W trybie natychmiastowym, poki mam nowe sprzeglo To łap za telefon, umawiaj się i jedź. Przy tak małej liczbie chętnych nie uda się dopasować wspólnego terminu, bo jedni się jeszcze namyślają, drudzy już zrezygnowali. ziachu jak się zdecydował na chipa, to wieczorem już go miał Quote Share this post Link to post Share on other sites
Thomas 50 Posted January 23, 2008 To zadzwonie i moze w piatek podjade do Mastersa we Wro. Chyba ze na jakims forum sie organizuja, to bym sie podpial, zawsze koszt mniejszy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bommb 50 Posted January 23, 2008 Czemu Mastersa nie ma w Krakowieeee buuu :rozpacz: Quote Share this post Link to post Share on other sites
-Kuba- 0 Posted January 23, 2008 biloll, masters mówił że robił programy autom z peugeota obok, zanim trafiły do klienta... ale szczegółów gwarancyjnych nie znam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
APROPO 61 Posted January 23, 2008 Czemu Mastersa nie ma w Krakowieeee jest oddzial w Katowicach tzw Aligator Masters TUNING KATOWICE Wojciech Gołąbek Katowice ul. Gromadzka 36L kom. 606 34 11 44 GG: 1713699 MAPKA [email][email protected][/email] Krzysztof Jamrozy Katowice ul. Styczniowa 2 tel. 0-32 256 69 87 GG: 5710770 MAPKA [url]www.tuning-tdi.pl[/url] [email][email protected][/email] Quote Share this post Link to post Share on other sites
jazel 0 Posted January 23, 2008 Wlasnie - jest w Katowicach. A potem mozesz testowac Top Speed na Autobanie :206 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio 30 Posted January 23, 2008 Thomas, ja sie podpialem pod akcje Passata i jade do Bielska do compspotu koszt sporo mniejszay jak masz pytania to na PW chetnie przygarna jeszcze pare osob Quote Share this post Link to post Share on other sites
Thomas 50 Posted February 21, 2008 Odkopuje, bo forum Passata nie ogarnia tematu. A do tego CompSport nie umie zrobic Siemensa w HDI. Wiec ja obstawiam za Mastersem Dzialamy cos czy nie? Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
ziachu 180 Posted February 22, 2008 U Mastersa sie nie dogadasz... musialoby byc naprawde duuuuuuuuuzo samochodow. Jak powiesz ze 5 przyjedzie, to Cie wysmieje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio 30 Posted February 22, 2008 Bylem w lodzkim oddziale CS i w sumie zalatwione. Ile autek sie uzbiera? Powiedzial ze jak bedzie 6 aut to cena okolo 1100 zl. Kto bedzie chetny? Jeszcze jutro postaram sie wrzucic temat na forum passata. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ziachu 180 Posted February 22, 2008 mowisz i masz. albo polowa marca albo koniec marca. wiecej bez chipa nie dam rady jezdzic Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio 30 Posted February 22, 2008 dobrze wiec lista chetnych poki co 1. ziachu 2. Misio Quote Share this post Link to post Share on other sites