Anulans 10 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 (edited) Typ pojazdu: Megane R26 F1 2,0T 230 PS Data: 12.02.2009 (tak idealnie na Walentynki) Miejsce: Masters Tuning Otóż jako nietypowa dziewczyna w nietypowym aucie dostałam nietypowy prezent walentynkowy w postaci lekkiego (baaaaaardzo lekkiego) programu do mojej Meg-Anki Programu miało nie być - tak się zarzekałam, ale wystarczyło na dwa dni pożyczyć auto Filipowi... Poza tym prezentu nie można oddać. Program napisał niejaki Ivo ze Słowacji współpracujący z Masters Tuning, ponieważ ani Marek, ani Krzyś nie chcą się podejmować programowania benzyny (co bardzo dobrze o świadczy o ich profesjonaliźmie). Natomiast po znajomości wspólnie ze swoim słowackim kolegą postanowili lekko poprawić krzywe mojego żółtego skarba Próbowali też obkleić mnie taką wielką naklejką masters-tuning.pl ale się nie dałam... Chociaż taka naklejka to nie wstyd i podobno chroni przed video-rejestratorami w stolicy. Generalnie chodziło o poprawienie momentu (bo jakis taki był ciut za mały) i jak widać - pięknie sie udało. Jakby tak ktoś wziął linijkę i strzelił wykres od 2500 do 4500. Kolejny program będzie pisany pod nowy wydech, który lada moment będziemy zmieniać... dlatego narazie jest tak delikatnie i bez hardcoru. Wyniki: Moc: 244,9 KM Moment: 343 Nm Program cieszy mnie niezmiernie, dlatego, że był NIESPODZIANKĄ Założyłam temat, żeby w nim wpisywać kolejne modyfikacje mojej żółtej strzały. Zatem stay tuned... :] Edited February 13, 2009 by Anulans Quote Link to post Share on other sites
focus 51 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 a fotosy to beda? Quote Link to post Share on other sites
kocurr 205 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 a po co Ci fotosy. Wpisz w google [rejestracja] i voila :hyhy Quote Link to post Share on other sites
Shapeshifter 82 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Tak jakby nie anulans to pisała... tak nie dziewczęco. :gitara -- automatycznie scalone ( 12/2/2009 o 14.34 ) -- Ciekawa rejestracja jeśli to jest Anki auto... Quote Link to post Share on other sites
papuc_2004 31 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Tia autko fajne Quote Link to post Share on other sites
tomasz01 160 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Najwyższa pora Aniu - tyle czasu bez modów :lol: Quote Link to post Share on other sites
Anulans 10 Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 (edited) No wiesz, raczej tych modów dużo nie będzie... Gejluków nie planuję montować )) Shiver, dłuuuugie prywatne lekcje i wiedza się poszerza :] :] Edited February 12, 2009 by Anulans Quote Link to post Share on other sites
sopel 120 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Próbowali też obkleić mnie taką wielką naklejką masters-tuning.pl ale się nie dałam... za reklame bys moze cos zarobila Ciekawa rejestracja jeśli to jest Anki auto... tak, to to no to modyfikuj, modyfikuj, bedzie fajnie kiedy szpil z mareckiem ? Quote Link to post Share on other sites
ela 13 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 a fotki...gdzie fotki kurczaczka???? mocy tylko pozazdrościć... Quote Link to post Share on other sites
tomasz01 160 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Ela - wpisz po prostu w googlu [rejestracja] Quote Link to post Share on other sites
Chorus 30 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Aniu, a może chcesz żebyśmy jakieś fotki żółtego cuda podziałali? Quote Link to post Share on other sites
Sky 106 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 noo i pieknie.. gratuluje.. a wydech u kogo ? czy moze jakis dedicated ? Quote Link to post Share on other sites
Witos 139 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Aniu, a może chcesz żebyśmy jakieś fotki żółtego cuda podziałali? to jest dobra myśl Lepsze fotki by się przydały Quote Link to post Share on other sites
Grzegorz206 30 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Wyniki:Moc: 244,9 KM Moment: 343 Nm Milo patrzec na takie liczby Gratki Quote Link to post Share on other sites
ArcherPAF 1 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 echh, ja z moją litrową benzynką se mogę pomarzyć o takich liczbach... ale miejmy nadzieję że i tak nie będzie źle super Anulko! i już z zniecierpliwieniem czekam na kolejne wykresiki... i tez spytam ten wydech to jak i u kogo?? Quote Link to post Share on other sites
Anulans 10 Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 Chorus na zdjęcia chętnie się umówię, tylko niech troszkę pogoda się poprawi żeby tylko sucho było w miarę, to bezproblemowo jedziemy w plener i cykamy. ArcherPAF ja jeszcze tydzień temu jeździlam litrową bezmocą Jeśli chodzi o wydech, myślę o tytanowym z Megane R26.R, ale to jeszcze nie postanowione. Po wizycie u Mastersa wyszło natomiast że trzeba zrobic jej lepszy dolot i tym sposobem można uzyskać wiele, przed samą turbiną rurka doprowadzająca powietrze się zwęża [co widać na górze wykresu] nie wiemy jeszcze czemu tak jest zatem to będzie punkt 1. Ale to dopiero na sezon letni. Póki co wystarczy mi ten lekki program, bo mimo że jest lekki zmienił charakterysytkę auta, wyrywa do przodu jak zła :] Narazie zostanie tak jak jest - chcę doprowadzić do perfekcji jej wygląd zewnątrzy ...czyli plastik, szplachla, lotki, spojlery i pletwy, na których w razie kryzysu bez problemu będzie można prowadzić handel obwoźny )) Quote Link to post Share on other sites
kubsiol 72 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 ehhhh moc zajebiszczańska. jeździłem "zwykłą" megane 2.0 16v 6 biegów i było milutko a co dopiero 100kucy więcej.... szkoda że z wyglądu to jest takie troche wiocha no ale 3drzwi i zderzaki sport ratują to "żelazko" Quote Link to post Share on other sites
Anulans 10 Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 Wygląd Megnaki - rzecz gustu. Cywilna wersja jest mega kupą, natomiast wersja sport daje radę. Co by o niej nie powiedzieć - rzuca się w oczy baaardzo Quote Link to post Share on other sites
Bist 98 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Widziałem baaardzo podobną meganke w gdańsku w te wakacje :> tylko nie na tych tablicach może to ta sama Quote Link to post Share on other sites
kubsiol 72 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Wygląd Megnaki - rzecz gustu. Cywilna wersja jest mega kupą, natomiast wersja sport daje radę. Co by o niej nie powiedzieć - rzuca się w oczy baaardzo zgadzam się :D:Dcodziennie do pracy mijam kolesia w srebrnej.... rewelka.... Mi się marzy golf 5 GTi..... ehhhh Quote Link to post Share on other sites
ziolo 29 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 no to sie nazywa szybki AMBULANS Aniu Twoja radosc jest moja radoscia buźka Quote Link to post Share on other sites
ziachu 180 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 meganke w gdańsku w te wakacje tylko nie na tych tablicach może to ta sama ze odpowiem za Anie jak w 3miescie to pewnie ta sama... i byla na tych blachach Quote Link to post Share on other sites
Anulans 10 Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 nad morzem czasami są jakieś gościnne występy ale prawdopodobnie to była ta sztuka, gdyż zanabyłam ją od mieszkańca Gdańska. Quote Link to post Share on other sites
Bist 98 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 i byla na tych blachach no nic, może. w domu mam jej zdjęcie chyba gdzieś to sprawdzę Quote Link to post Share on other sites
marecek 149 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 jak już gratulowałem, tak jeszcze raz powiem, że fajna furka - oby śmigała bezawaryjnie :> Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts