Anulans 10 Posted March 12, 2009 Author Share Posted March 12, 2009 Tjaaaa wszyscy znają teraz Jabola i jego Megankę :] PS. Mieliśmy wczoraj ekscytującego slida na trasie łazienkowskiej... Quote Link to post Share on other sites
uczeszsie 19 Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 rej. piana ?? Quote Link to post Share on other sites
Witos 139 Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 tak Quote Link to post Share on other sites
uczeszsie 19 Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 (edited) a to dzisiaj miałem przyjemność na żywo rzucić okiem przez kilka sekund :] pozdrawiam. Edited April 13, 2009 by uczeszsie Quote Link to post Share on other sites
uczeszsie 19 Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 a teraz to dość często widuje zaparkowaną obok mnie na.... bielanach :] Quote Link to post Share on other sites
uczeszsie 19 Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 i znowu :] w zasadzie, im częściej widzę, tym bardziej mi sie podoba :] Quote Link to post Share on other sites
Anulans 10 Posted May 18, 2009 Author Share Posted May 18, 2009 no bosko! zrobiłeś mi zdjęcie jak parkuje w niedozwolonym miejscu :] w zasadzie jak byś pojeździł to byś się w ogóle zakochał. takie czasy nastały że na Kasprowicza bywam częściej i częściej... Quote Link to post Share on other sites
Lajtmen 37 Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 zrobiłeś mi zdjęcie jak parkuje w niedozwolonym miejscu I po co było się przyznawać? Quote Link to post Share on other sites
ArcherPAF 1 Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 ja tam miałem tylko okazję oglądać ten tyłek na trasie bo żeśmy z Tynką się puścili z Polichna, aż mi się cyferblat skończył... idzie wyśmienicie choć starałem się trzymać na ogonie Quote Link to post Share on other sites
ela 13 Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Anula:) ładnego potwora masz:gooda tak niepozornie wygląda:) Quote Link to post Share on other sites
szymm 2 Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Baaardzo fajne auto. Tylko jakoś te klamki i listwa w srebrze tak się jakoś rzuca w oczy. Zazdroszczę furki Quote Link to post Share on other sites
Anulans 10 Posted May 20, 2009 Author Share Posted May 20, 2009 ona się cała rzuca w oczy więc olać te klamki TYYYYYYYNNNNIIIIAAAAAAAAAAAAA!!!!! co ja tu czytam? hehehe Quote Link to post Share on other sites
uczeszsie 19 Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 szymm, przecież to 100% seria !!!!!!!!!!!! i to jest w tym wszystkim jajlepsze !!!!! ---------- Po chwili dodano... ---------- aaa swoją droga, paparazzi uczeszsie niebawem zrobi mały update z fotami Quote Link to post Share on other sites
Spectral 56 Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 przecież jak się patrzy na to auto to widać.... auto a nie jakieś tam klamki Quote Link to post Share on other sites
szymm 2 Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 szymm, przecież to 100% seria !!!!!!!!!!!! i to jest w tym wszystkim jajlepsze !!!!! ---------- Po chwili dodano... ---------- aaa swoją droga, paparazzi uczeszsie niebawem zrobi mały update z fotami Wiem, że to jest seria, ale czy wszystko co seryjne jest idealne? Mi się podoba auto, tylko te klamki... Quote Link to post Share on other sites
adasiko 30 Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Wiem, że to jest seria, ale czy wszystko co seryjne jest idealne? ale to jest najsportowsza wersja serii a dlaczego ludzie montują sobie zderzaki z GT albo XS'a bo nie jest spaskudzony wioską (często miastową) Quote Link to post Share on other sites
szymm 2 Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 ale to jest najsportowsza wersja serii a dlaczego ludzie montują sobie zderzaki z GT albo XS'a bo nie jest spaskudzony wioską (często miastową) Przecież mi się to auto strasznie podoba i napisałem, że nawet zazdroszczę takiego autka tylko te klamki mi tak jakoś nie pasują. Ot taki detal który mi na tym zdjęciu rzucił w oczy. Na żywo pewnie bym nawet na to nie zwrócił uwagi. Quote Link to post Share on other sites
ArcherPAF 1 Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 no to jak tak to i się ręcznego można czepić,... ale taki pomysł mieli styliści i tyle... moim zdaniem SUPER ZAJEFAJNIE BOMBA bo i cudownie wygląda i zajefajnie jeździ... miałem zaszczyt raz trzymać się na ogonie i odchodziła ode mnie jakbyśmy dopiero ruszali... a na blatach było grubo ponad dozwoloną prędkość.. Quote Link to post Share on other sites
Vigorado89 1 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 i znowu :] w zasadzie, im częściej widzę, tym bardziej mi sie podoba :] wybaczcie za odgrzebanie starego kotleta ale ja wiem gdzie nawet to jest bardzo blisko mojego domu, a jakos tej meganki nigdy nie widziałem Quote Link to post Share on other sites
uczeszsie 19 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 to jest panie blisko MOJEGO domu a meganka bywa/bywała tu czasami :] Quote Link to post Share on other sites
pietrekwawa 1 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 brak mi słów, ulica Kasprowicza ? , a Ty Vigorado89 z tego co widziałem mieszkasz przy Magiera:D Quote Link to post Share on other sites
uczeszsie 19 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Kasprowicza, obok possitano :] , czy jak to sie tam pisze Quote Link to post Share on other sites
Vigorado89 1 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 uczeszsie, nawet nie zauważyłem ze masz wpisane ze z warszawy jesteś pietrekwawa, magiera ? oj to chyba nie mnie widziałeś ja na kochanowskiego Quote Link to post Share on other sites
pietrekwawa 1 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 no ale jedna fotka z magiera chyba jest, jesteś moim mistrzem w 3 miesiące napisałeś 800 postów Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts