*RAMZES* 97 Posted April 25, 2009 Jak w temacie - by nie śmiecić w innych tematach, np umawiając się na piwo, flaszkę czy sex , zgłaszając nowe pomysły czy propozycje - wzorem innych squadów, bo uważam, że to dobry pomysł :bleble Więc jedziemy... I mody - żadnego zamykania... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Avans 1 Posted April 25, 2009 no i bardzo dobrze:D my juz mamy od dawna taki temacik:D pozdrowki z W-ch Quote Share this post Link to post Share on other sites
ogonek1989 4 Posted April 25, 2009 no to łądnie ładnie na to czekałem... jeszcze czekam aż ktoś założy team :"1.6 HDi" bo jakby nie było ciężko tu o 1.6 hdi ---------- Wypowiedź z 12:20 ---------- Poprzedni post o 12:18 ---------- moze jakies propozycje na majówke ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
*RAMZES* 97 Posted April 25, 2009 no i bardzo dobrze my juz mamy od dawna taki temacik pozdrowki z W-ch między innymi na Was się wzorowałem Quote Share this post Link to post Share on other sites
gojik 17 Posted April 25, 2009 moze jakies propozycje na majówke ? pomiędzy Gliwicami a Mikołowem jest taka mieścina jak Chudów... jest tam mały zameczek, parking, agropub pod strzechą, mnóstwo ław drewnianych, gospoda zabytkowa - taka karczma - z przepysznym jedzonkiem, i w każdy weekend organizowane jakieś imprezy np. pokaz wojsk napoleońskich, zlot starych smochodów itd. itp. ... może tam kiedyś, coś http://www.zamekchudow.pl/18.html 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dav81 10 Posted April 25, 2009 pomiędzy Gliwicami a Mikołowem jest taka mieścina jak Chudów... jest tam mały zameczek, parking, agropub pod strzechą, mnóstwo ław drewnianych, gospoda zabytkowa - taka karczma - z przepysznym jedzonkiem, i w każdy weekend organizowane jakieś imprezy np. pokaz wojsk napoleońskich, zlot starych smochodów itd. itp. ...może tam kiedyś, coś http://www.zamekchudow.pl/18.html Jestem jak najbardziej za. kumpel mówił mi o tej mieścinie. Na motorach tam mają zloty w czwartki chyba Quote Share this post Link to post Share on other sites
Michaleczek88 18 Posted April 25, 2009 pomiędzy Gliwicami a Mikołowem jest taka mieścina jak Chudów... jest tam mały zameczek, parking, agropub pod strzechą, mnóstwo ław drewnianych, gospoda zabytkowa - taka karczma - z przepysznym jedzonkiem, i w każdy weekend organizowane jakieś imprezy np. pokaz wojsk napoleońskich, zlot starych smochodów itd. itp. ...może tam kiedyś, coś http://www.zamekchudow.pl/18.html Świetny pomysł !:victory Quote Share this post Link to post Share on other sites
gojik 17 Posted April 25, 2009 kwestia pozostaje taka: - jeżeli niedziela to trzeba się będzie liczyć z mnóstwem luda, co za tym idzie mniej miejsc na parkingu - jeżeli sobota to więcej placu ale bez imprez no chyba że jakoś w tygpdniu Quote Share this post Link to post Share on other sites
dav81 10 Posted April 25, 2009 Najważniejsze żeby jak najwięcej ludzi zebrać. Myśle jednak że i tak wiekszości bedzie pasowalo w weekend Quote Share this post Link to post Share on other sites
sopel 120 Posted April 25, 2009 17 maja (niedziela) Komandosi – impreza poświęcona najlepiej wyszkolonym jednostkom wojskowym do prowadzenia zadań specjalnych. Wojska desantowo-szturmowe, zmechanizowane i inne hmm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joanita 51 Posted April 25, 2009 Chudów to bardzo dobry pomysł, bo to świetne miejsce na spot piknikowy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
krejzRudy 143 Posted April 25, 2009 mieścina jak Chudów Byłem tam na rowerze - bardzo ładne miejsce Jestem za ! Ale jeśli już, to właśnie sobota, aby nie było tłumu .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
*RAMZES* 97 Posted April 25, 2009 Jestem za ! Ale jeśli już, to właśnie sobota, aby nie było tłumu .. Dać mu piwa bo dobrze godo 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cobra 19 Posted April 25, 2009 17 maja (niedziela) Ostatni dzień Bronka Quote Share this post Link to post Share on other sites
ufik 110 Posted April 25, 2009 Siema Wszystkim z Silesi! Jestem nowy w temacie zostałem świeżo upieczonym właścicielem 206 CyCka, mieszkam w Zabrzu. Fajnie by było spotkać się na jednym ze spotów Quote Share this post Link to post Share on other sites
dav81 10 Posted April 25, 2009 (edited) Fajnie by było spotkać się na jednym ze spotów Jasne że było by fajnie :ok Dziś byłem w Chudowie, zobaczyć jak to tam wygląda i powiem że naprawde świetne miejsce na spot. Dziś akurat był organizowany zlot posiadaczy skody favorit i felicii fajnie wyglądała taka spora ekipa miłośników... :cieszesie Edited April 25, 2009 by dav81 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phantom 44 Posted April 25, 2009 akórat akurat Quote Share this post Link to post Share on other sites
dav81 10 Posted April 25, 2009 akurat późno już Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phantom 44 Posted April 25, 2009 bania jes... hks Quote Share this post Link to post Share on other sites
*RAMZES* 97 Posted April 26, 2009 Siema Wszystkim z Silesi! Witamy Fajnie by było spotkać się na jednym ze spotów tu masz najbliższy - właśnie w Zabrzu : http://www.206club.net/showthread.php?p=1110934#post1110934 ---------- Wypowiedź z 08:57 ---------- Poprzedni post o 08:56 ---------- bania jes... hks też masz co świętować... chyba zwolnienie Pietrzaka :lol2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phantom 44 Posted April 26, 2009 też masz co świętować... chyba zwolnienie Pietrzaka po impezie bylem wczoraj a co do pietrzaka to wiesz... pietrzak jest jeden- w Renault! Jeszcze Sobstylowa raus z Chorzowa Quote Share this post Link to post Share on other sites
*RAMZES* 97 Posted April 26, 2009 a co do pietrzaka to wiesz... wiem, tylko nie wiem kto tego :cenzura trenerem zrobił :mur - i oby nie było za późno, bo już się ciepło robi pod tyłkiem Ale w najgorszym układzie derby z Gieksą będą :lol2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phantom 44 Posted April 26, 2009 spoko spoko michniewicz jest na wakacie Quote Share this post Link to post Share on other sites
*RAMZES* 97 Posted April 26, 2009 spoko spoko michniewicz jest na wakacie to już szczerze wolałbym Zielińskiego niż tego zarozumialca Quote Share this post Link to post Share on other sites