Paweeł 1 Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Dobra, to ja mam inne pytanie - skąd są grupy belek, np. Pyrlandia, czy Cracov Tram? Quote Link to post Share on other sites
Lajtmen 37 Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Z wisieny :lol Quote Link to post Share on other sites
DarioG 72 Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Paweeł,możesz się do każdej grupy zapisać jakiej chcesz tylko potrzebujesz akceptacje moderatora danej grupy Quote Link to post Share on other sites
Paweeł 1 Posted September 23, 2009 Author Share Posted September 23, 2009 Paweeł,możesz się do każdej grupy zapisać jakiej chcesz tylko potrzebujesz akceptacje moderatora danej grupy No tak myślałem, ale kiedyś wysłałem prośbę, potem po braku odpowiedzi parę PW i ciiiisza, więc pomyślałem, że spytam tutaj Quote Link to post Share on other sites
ziachu 180 Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 zalezy jaka grupa, moze nie bylo 'uzasadnienia biznesowego', a moze juz jestes w jakiejs grupie - sprawdz Quote Link to post Share on other sites
Paweeł 1 Posted September 24, 2009 Author Share Posted September 24, 2009 zalezy jaka grupa, moze nie bylo 'uzasadnienia biznesowego', a moze juz jestes w jakiejs grupie - sprawdz No właśnie nie jestem -=3CiTy SQuad=- mnie nie chcą :sese A czym się zajmuje grupa CzarniAktywiści? Bo nie widzę opisu grupy? )) Quote Link to post Share on other sites
marecek 149 Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 A czym się zajmuje grupa CzarniAktywiści? Bo nie widzę opisu grupy? jak to czym? sieją zamęt... :> Quote Link to post Share on other sites
sevendic 1 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Jak to jest ... Ile sie czeka na dolaczenie do grupy? Sa jakies limity, czy "dobra" wola tych co w grupach rzadza? Pytam, bo nie wiem czym godzien taka drobnostka glowe zawracac "AniracK" ? Quote Link to post Share on other sites
sopel 120 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Modzi nie dostają informacji, o tym, że ktoś chce dołączyć do grupy ( z tego co ostatnio mówili) muszą sami wejść do odpowiedniego panelu i tam sprawdzić. Więc napisz PW do Anirackowej i spytaj. Quote Link to post Share on other sites
sevendic 1 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Dzieki za info :ok ! Ale niestety jak probowalem wyslac PW do AniracK okazalo sie, ze (jak zrozumialem ?...) ma wylaczona mozliwosc dostawania prywatnych wiadomosci :no. Quote Link to post Share on other sites
Guest mecenas Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 oj nie pamietam kiedy anira sie logowała ostatni raz... dawno chyba... moze admin wyznaczy innego admina grupy?? Quote Link to post Share on other sites
krejzRudy 143 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Myślimy nad tym. Dajcie nam czas Quote Link to post Share on other sites
sevendic 1 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 oj nie pamietam kiedy anira sie logowała ostatni raz... dawno chyba... moze admin wyznaczy innego admina grupy?? No nie chcialbym byc "powodem" takiej sytuacji i zeby ktos mial moze do mnie pretensje..., ale jestem za jesli to pomoze wszystkim i tez mi. Quote Link to post Share on other sites
Paweeł 1 Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 Dzieki za info :ok ! Ale niestety jak probowalem wyslac PW do AniracK okazalo sie, ze (jak zrozumialem ?...) ma wylaczona mozliwosc dostawania prywatnych wiadomosci :no. Ma pełną skrzynke. Wpadnij na najbliższego spota, resztę załatwimy na miejscu Quote Link to post Share on other sites
sevendic 1 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Ma pełną skrzynke. Wpadnij na najbliższego spota, resztę załatwimy na miejscu OK! Pytanko... nie doczytalem jeszcze, przyznaje... :niepewny - sorry, gdzie i kiedy bedzie ten najblizszy "spot"? Bo rozumiem, ze nie chodzi o "Bronka"? Quote Link to post Share on other sites
Paweeł 1 Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 OK! Pytanko... nie doczytalem jeszcze, przyznaje... :niepewny - sorry, gdzie i kiedy bedzie ten najblizszy "spot"?Bo rozumiem, ze nie chodzi o "Bronka"? Spoty staram się organizować średnio raz na miesiąc. Aktualne informacje znajdziesz w tym dziale: SPOTY Najbliższy 10 kwietnia, w sobotę, więcej informacji dokładnie w tym temacie: Gdańsk Możesz też zawsze popatrzeć na zdjęcia i relacje z poprzednich spotów trójmiejskich: zdjęcia z pomorskich spotów Quote Link to post Share on other sites
sevendic 1 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Paweeł - dzieki bardzo :ok Juz nadrobilem zaleglosci, narazie! Quote Link to post Share on other sites
sevendic 1 Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 AniracK... To ponawiam chec dolaczenia do -=3CiTY SQUAD=- :ok! ... Puk, puk... czy mnie slychac ?... Quote Link to post Share on other sites
sevendic 1 Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Dzien dobry! Tylko sie przypominam i pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
sevendic 1 Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 AniracK - a zdrowi, zdrowi... dziekowac :kciuki Quote Link to post Share on other sites
Urbi 1 Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Widze, że anirack sie jeszcze nie odezwał:lol Quote Link to post Share on other sites
Fidel 95 Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Widze, że anirack sie jeszcze nie odezwał:lol "odezwał" :rotfl Quote Link to post Share on other sites
Witos 139 Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 :lol Quote Link to post Share on other sites
papuc_2004 31 Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 :lol ale jak juz sie odezwie to zobaczysz Quote Link to post Share on other sites
bidi 49 Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 :rotfl Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts