sunrisea 1 Posted June 19, 2013 mnie w Gdyni pasuje każdy dzień po 15 bo do pracy jeżdżę do Gdyni, 18 ,19,20 obojętnie. Zawsze to jakaś odskocznia od szarej rzeczywistości i pewno krytyki się trochę nasłucham ---------- Po chwili dodano... ---------- a może już w piątek będę miała znaki szczególne forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
G-T-C 0 Posted June 19, 2013 Możemy się wstępnie umówić na niedzielę, a szczegóły co do godziny, ustali się w niedzielę. Proponuję Skwer Kościuszki. Halo Gdynia Budzić się, gdzie ta frekwencja? Quote Share this post Link to post Share on other sites
henson 1 Posted June 19, 2013 Rany boskie dwa spoty mnie ominą :zalamany G-T-C - ale awatara żeś sobie zrobił:ojoj ---------- Po chwili dodano... ---------- Halo Gdynia Budzić się, Ktoś by musiał dryndnąć do szefowej Quote Share this post Link to post Share on other sites
G-T-C 0 Posted June 19, 2013 Ktoś by musiał dryndnąć do szefowej Się zrobi ale awatara żeś sobie zrobił Adekwatny do auta Quote Share this post Link to post Share on other sites
henson 1 Posted June 19, 2013 No nie takiego poruszenia w tym temacie jeszcze nie spotkałem - chyba do tej Gdyni na ledwo dyszącym skuterku dojadę:cieszesie Quote Share this post Link to post Share on other sites
sunrisea 1 Posted June 19, 2013 No nie takiego poruszenia w tym temacie jeszcze nie spotkałem - chyba do tej Gdyni na ledwo dyszącym skuterku dojadę:cieszesie a co z Twoją 206 tką?? ---------- Po chwili dodano... ---------- a ile was było dziś w Gda? Quote Share this post Link to post Share on other sites
henson 1 Posted June 19, 2013 Moje lwiątko cały czas czeka na wymianę sprzęgła -co nastąpi 27-29.06 u Ryszarda naprawdę warto u niego poczekać i mieć zrobione tak jak powinno być Quote Share this post Link to post Share on other sites
sunrisea 1 Posted June 19, 2013 o jeju a gdzie ten Pan Ryszard urzęduje tak go chwalicie...? Quote Share this post Link to post Share on other sites
karetkaioio 1 Posted June 19, 2013 czemu spoty w Gdyni organizujecie wtedy, jak juz mnie tam nie ma? . A Pan Ryszard w Gdyni urzeduje tak? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomec 1 Posted June 20, 2013 pan ryszard urzeduje w Gdańsku. Mareczku jak wróciłem do domu to uwierz mi ze padłem jak dziecko...te upały mnie wykończa na kuchni-zero klimy,nawet okna nie moge otowrzyc. Jutro odbieram moją maszyne ze spa,wiec teraz obiecuje,ze nei nawale i jestem obecny na spocie:) Macie namiary na jakiegos fotografa?Chiałbym jakas sesje niedroga sesje cyknac Peugeotowi na pamiatke dla potomnych:P Quote Share this post Link to post Share on other sites
sunrisea 1 Posted June 20, 2013 ja Ci zrobię sesje.. i kalendarz potem zrobimy koszulki i co chcesz pan ryszard urzeduje w Gdańsku. Mareczku jak wróciłem do domu to uwierz mi ze padłem jak dziecko...te upały mnie wykończa na kuchni-zero klimy,nawet okna nie moge otowrzyc. Jutro odbieram moją maszyne ze spa,wiec teraz obiecuje,ze nei nawale i jestem obecny na spocie:) Macie namiary na jakiegos fotografa?Chiałbym jakas sesje niedroga sesje cyknac Peugeotowi na pamiatke dla potomnych:P ---------- Po chwili dodano... ---------- czyli się widzimy w niedzielę mam stresa hehe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomec 1 Posted June 20, 2013 ja Ci zrobię sesje.. i kalendarz potem zrobimy koszulki i co chcesz uhu...robi sie gorąco...jak sie ubrac na ta sesje? mozemy sie spotkac i w Gdyni-jestem za Quote Share this post Link to post Share on other sites
sunrisea 1 Posted June 20, 2013 zależy.. co pod koszulką masz.. tzn jaką kratkę.. zbudowaną czy piwną Quote Share this post Link to post Share on other sites
henson 1 Posted June 20, 2013 Że tak się spytam, na którą godzinę się ustawiamy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
sunrisea 1 Posted June 20, 2013 18-20 wyżej pisano , że ustalimy w niedzielę kilka godzin przed ale to są zbliżone godziny. Quote Share this post Link to post Share on other sites
G-T-C 0 Posted June 20, 2013 Macie namiary na jakiegos fotografa Napisz lub dzwoń do Jasia, mi i Pawłowi oraz Termitowi robił foty co pod koszulką masz.. tzn jaką kratkę.. zbudowaną czy piwną Zależy co kto lubi ---------- Po chwili dodano... ---------- ... http://blog.ulicki.eu/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
sunrisea 1 Posted June 21, 2013 Budzimy się ! Jaka śliczna pogoda Quote Share this post Link to post Share on other sites
sunrisea 1 Posted June 22, 2013 Ktoś jutro będzie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
henson 1 Posted June 22, 2013 Cały czas czekam na jaką godzinę. Myślę że pod wieczór, i dobrze by było o jakąś mapkę bo za często do Gdyni nie jeżdżę Quote Share this post Link to post Share on other sites
sunrisea 1 Posted June 22, 2013 CAŁY CZAS PROSTO A POTEM W PRAWO. HEHE. Nie wiesz jak trafić na skwerek ? Cały czas czekam na jaką godzinę.Myślę że pod wieczór, i dobrze by było o jakąś mapkę bo za często do Gdyni nie jeżdżę ---------- Po chwili dodano... ---------- http://maps.google.pl/maps?saddr=Aleja+Grunwaldzka,+Gda%C5%84sk&daddr=Skwer+Ko%C5%9Bciuszki,+Gdynia&hl=pl&ie=UTF8&sll=54.163242,18.17425&sspn=1.341127,3.532104&geocode=FcsQPgMdMXAbASmj-uxByQr9RjHEjRN7j5h_xQ%3BFbjmPwMdyP4aASnXKDSoO6f9RjHTdFz8UVmeTQ&oq=Gdynia+,Skwe&mra=ls&t=m&z=11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
henson 1 Posted June 22, 2013 Coś temat gdyńskiego spotu ucichł, a ja właśnie sobie załatwiłem środek transportu na czterech kołach:cieszesie Quote Share this post Link to post Share on other sites
sunrisea 1 Posted June 22, 2013 to dobrze, jutro pewnie padnie godzina konkretna Coś temat gdyńskiego spotu ucichł, a ja właśnie sobie załatwiłem środek transportu na czterech kołach:cieszesie Quote Share this post Link to post Share on other sites
henson 1 Posted June 22, 2013 Czy spotykamy się dokładnie w tym miejscu zaznaczonym na mapce czy + - 100-300 metrów, bo przy Carrefour z daleka nas było widać? Quote Share this post Link to post Share on other sites
sunrisea 1 Posted June 22, 2013 na samym koncu az się parking skonczy po lewej widać morze.(na wprost też) a po prawej masz budynek oceanarium Czy spotykamy się dokładnie w tym miejscu zaznaczonym na mapce czy + - 100-300 metrów, bo przy Carrefour z daleka nas było widać? zaraz dam ci linka ---------- Po chwili dodano... ---------- http://images.search.conduit.com/ImagePreview/?q=skwer%20ko%C5%9Bciuszki&ctid=CT3220468&searchsource=15&CUI=UN40067372121848166&UP=UP_ID&start=0&pos=15 ---------- Po chwili dodano... ---------- budynek po prawej!! tam jest ten parking na jego końcu. http://images.search.conduit.com/ImagePreview/?q=oceanarium+skwer+ko%C5%9Bciuszki&ctid=CT3220468&SearchSource=15&FollowOn=true&PageSource=Results&SSPV=&CUI=UN40067372121848166&UP=UP_ID&UM=&start=0&pos=12 Quote Share this post Link to post Share on other sites