raj 16 Posted February 16, 2011 W sobotę w Toruniu Zapraszam, raj się wybiera Wybiera sie, ale z kierunku Wawy i wraca w kierunku Paprykarzy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Termit 1 Posted February 16, 2011 No widzę Termit że postanowienie wykonane. To czym teraz śmigasz, tylko proszę konkretnie marka i model bo silnik już widzę tak jak obiecałeś TDI Powiem po spocie, żeby nie zepsuć niespodzianki Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotry1 1 Posted February 20, 2011 Elo spontan spot na westerplatte dziś godz 14 Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotry1 1 Posted February 23, 2011 Nooooo i? Jakieś propozycje co do spota? Takiego normalnego? Quote Share this post Link to post Share on other sites
G-T-C 0 Posted March 1, 2011 Mało osób widzę tu zagląda. Na kiedy proponujecie spot? ---------- Po chwili dodano... ---------- Może 12.03? CH Klif dla odmiany? godz. 16? Quote Share this post Link to post Share on other sites
raj 16 Posted March 1, 2011 12-13.03 jak bedzie troche po 16, to mi pasuje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sevendic 1 Posted March 1, 2011 Mysle, ze 12go marca 16a lub troche po, bedzie :ok. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirus271 1 Posted March 1, 2011 ja też się pisze jak by co...:jezor 12-ty Quote Share this post Link to post Share on other sites
G-T-C 0 Posted March 2, 2011 W takim razie tworzymy temat spotowy. Termin to 12.03.2011r. godz. 16:30 Centrum Handlowe Klif Gdynia. Obserwując to co piszecie ustalam że rozsądna godzina to 16:30. Później ustalimy na którym poziomie się spotykamy i w jakiej części. Wydaje mi się że najwięcej miejsca pod dachem jest na przed ostatnim poziomie, najdalej od wejścia do centrum. ---------- Po chwili dodano... ---------- Robimy jakiś przejazd z gdańska jak za dawnych czasów? Może być z tej samej stacji BP ---------- Po chwili dodano... ---------- Temat Spotowy: [Gdynia] spot 12.03.2011r. godzina 16:30 CH Klif Quote Share this post Link to post Share on other sites
MarekK1 1 Posted March 2, 2011 Jestem za, tylko jakieś szczegóły trzeba dogadać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Brzuch 10 Posted March 3, 2011 Może do tczewa się wybierzecie. Ja niestety moim w dalekie trasy narazie jeździć nie mogę bo się troszku popsuł. Quote Share this post Link to post Share on other sites
G-T-C 0 Posted March 3, 2011 207 ma spota w ten sam dzień w Klifie, tyle że i 15/16tej. Dodałem tam info o naszym spocie. Może uda się je połączyć jak dawniej Więc aut będzie więcej, jeżeli będą jeszcze, ale sądzę że tak szybko się nie zwiną. ---------- Po chwili dodano... ---------- Może pobijemy rekord 35 aut? Ten był ustanowiony właśnie w Klifie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
G-T-C 0 Posted March 5, 2011 Kto jest mi w stanie pomóc w poskładaniu silniczków od zegarów - prędkościomierz i obrotomierz? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Brzuch 10 Posted March 11, 2011 Jak by ktoś był zainteresowany zapraszam dziś do Tczewa na 20.00 Z 3-miasto jedzie Raj Quote Share this post Link to post Share on other sites
1uk4sz85 1 Posted March 11, 2011 do której będzie spot i gdzie na parkingu w klifie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
raj 16 Posted March 11, 2011 Pewnie jak zawsze od 16.30 do XX na parkingu zadaszonym na pietrze, a pozniej od XX do YY w CoffeeHeaven w srodku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banan 14 Posted March 11, 2011 w TCZ i ja będe :-) na Gdynię też się wybiorę....bo dawno nie byłem ---------- Po chwili dodano... ---------- Spot oczywiście na stacji benzynowej SHELL w TCZ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Brzuch 10 Posted March 11, 2011 Spot na Shelu był potem Kanapeczka w MC było miło jak zwykle Quote Share this post Link to post Share on other sites
Włochaty 1 Posted March 14, 2011 Brzuch i tylko trakcji troche brakowalo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomec 1 Posted March 17, 2011 Drodzy Klubowicze chciałem się "pochwalic" moim wczorajszym dokonaniem...a wiec,jak wiecie pracuje jako kucharz i niedawno mój szef kuchni "wyzwał" mnie na pojedynek! Pyziol kontra Renault Megane 1.6 16V 110KM 2006r. Troszkę obawiałem się smaku porażki,ale chciałem zobaczyć na co stać mojego Lwa. Pierwsza próba...megane troszkę odjechała na jedynce,ale gdy wrzuciłem drugi bieg,zacząłem doganiać Renaulta i nawet go minimalnie wyprzedziłem :hurra Druga próba i tutaj pokazałem kto rządzi,obroty do 3,5-4 tys no i oczywiście ta moja w miarę mocna dwójka na której uciekłem Megance,no a potem już poszło,byle do przodu i jak najszybciej... Dziękuje Goodhope za poprawienei osiagów mojego autka Pozdrawiam :206 p.s Wasz szalony instruktor nauki jazdy Quote Share this post Link to post Share on other sites
ania_i_krzys 1 Posted March 17, 2011 Drodzy Klubowicze chciałem się "pochwalic" moim wczorajszym dokonaniem...a wiec,jak wiecie pracuje jako kucharz i niedawno mój szef kuchni "wyzwał" mnie na pojedynek! Pyziol kontra Renault Megane 1.6 16V 110KM 2006r. Troszkę obawiałem się smaku porażki,ale chciałem zobaczyć na co stać mojego Lwa. Pierwsza próba...megane troszkę odjechała na jedynce,ale gdy wrzuciłem drugi bieg,zacząłem doganiać Renaulta i nawet go minimalnie wyprzedziłem :hurra Druga próba i tutaj pokazałem kto rządzi,obroty do 3,5-4 tys no i oczywiście ta moja w miarę mocna dwójka na której uciekłem Megance,no a potem już poszło,byle do przodu i jak najszybciej... Dziękuje Goodhope za poprawienei osiagów mojego autka Pozdrawiam :206 p.s Wasz szalony instruktor nauki jazdy A nie innym dokonaniem...?? spóźnieniem się do kina...?? teoretycznie film sie juz zaczął a Ty z panną pomykałeś w kierunku sal 7/8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
raj 16 Posted March 18, 2011 Drodzy Klubowicze chciałem się "pochwalic" moim wczorajszym dokonaniem...a wiec,jak wiecie pracuje jako kucharz i niedawno mój szef kuchni "wyzwał" mnie na pojedynek! Pyziol kontra Renault Megane 1.6 16V 110KM 2006r. Troszkę obawiałem się smaku porażki,ale chciałem zobaczyć na co stać mojego Lwa. Pierwsza próba...megane troszkę odjechała na jedynce,ale gdy wrzuciłem drugi bieg,zacząłem doganiać Renaulta i nawet go minimalnie wyprzedziłem :hurra Druga próba i tutaj pokazałem kto rządzi,obroty do 3,5-4 tys no i oczywiście ta moja w miarę mocna dwójka na której uciekłem Megance,no a potem już poszło,byle do przodu i jak najszybciej... Dziękuje Goodhope za poprawienei osiagów mojego autka Pozdrawiam :206 p.s Wasz szalony instruktor nauki jazdy Aby to pierwszy raz sie ustawiales z taka Renowka? Twoj szef byl twardszym zawodnikiem, niz Wlochaty na terminalu? W koncu to ten sam silnik:). Quote Share this post Link to post Share on other sites