WiXoD 1 Posted December 4, 2011 W Listopadzie: - wymiana uszczelki pod wtryskiem, - nowy alternator - żarówki Osram NightBreaker Plus h7 (stare były Phillips jakieś super extra 100% więcej światła, lecz po awarii alternatora żarówki straciły moc:( ) - wycinanie szyby i malowanie tylnej klapy, wyskoczyła rdza pod szybą - LEDy w5w przód miały być białe, a świecą troche na niebiesko... Quote Share this post Link to post Share on other sites
biszkopt 78 Posted December 5, 2011 paliwo....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aras 0 Posted December 5, 2011 ogrzewanie postojowe Quote Share this post Link to post Share on other sites
dzuma1990 1 Posted December 5, 2011 - nowe tarcze hamulcowe i klocki - lewy wahacz - radio fabryka - uzupełnienie zagłówków tylnych (kiedy go kupiłem już 2 nie było) - lampy tył polift - nowy przeł zespolony + wyśw typ b - gumki zimowe + stalówki:) Oczywiście podst rzeczy takich jak wymiana kompl rozrządu i oleju z filtrami nie liczę. Pozdrawiam i oszczędności życzę:wojak:wojak Quote Share this post Link to post Share on other sites
luckass 1 Posted December 5, 2011 dzisiaj energetycy coś grzebali z prądem i pół dnia nie było, poszedłem więc do pezia i w końcu wymieniłem spalone żaróweczki podświetlenia zegara i panelu klimatronika. 12 zeta i "zostałem bohaterem w swoim domu" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kermit 5 Posted December 5, 2011 Myjnia i cały bak paliwa Quote Share this post Link to post Share on other sites
MŁODY2061504761918 1 Posted December 5, 2011 dziś: Mieszek na biegi i ledy w bagażniku Quote Share this post Link to post Share on other sites
garfieldbmw 1 Posted December 5, 2011 więc tak mój samochodzik otrzymal radio pionnier odrazu po zakupie + cb presidenta antenke alaska, nowe wahacze to było 2 miesiące temu miesiąc później.. głośniki hertz 2 drożne przód tuba+ wzmacniacz tył. 2 tygodnie temu belka po regeneracji i obniżony nowy wydech teraz czekamy na gwint:) i rozglądam sie za alu 15:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Duch-Dziadka 1 Posted December 6, 2011 Ja może troszkę nietypowo...ale nie pomyślałem o tym, żeby go sprzedać... I tak od miesiąca ponad codziennie... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damian90 1 Posted December 7, 2011 Żarówki NBP H1 (i tak lipnie świecą) Olej i filtry Pomyślałem o zakupie zimówek Przegląd w 206 Wymiana wahaczy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pedro 1 Posted December 8, 2011 To już jakiś czas temu, ale doszedł subwoofer Crunch http://www.ceneo.pl/10860008 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yankes69 1 Posted December 8, 2011 -Wymiana zderzaka po spotkaniu z sarna -nowe halogeny -nowe opony zimowe(ale to jakis czas temu) -polerowanie maski i dachu(rysy jeszcze po przednim wlascicielu) -malowanie blendy na tylnej klapie -nowe radio kenwood 415UA -wymiana cięgien i oleju w skrzyni -zmiana czujnika temperatury zewnetrznej Chyba tyle narazie:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
biszkopt 78 Posted December 8, 2011 no i kolejny bak paliwa do pyzia, a z dupereli to wyłącznik ESP Quote Share this post Link to post Share on other sites
maciexx123 1 Posted December 9, 2011 felgi 16" na wiosnę Quote Share this post Link to post Share on other sites
MŁODY2061504761918 1 Posted December 9, 2011 zalałem Quote Share this post Link to post Share on other sites
cartman 1 Posted December 11, 2011 Wymieniłem olej + filtry (kabinowy,oleju,powietrza), nawoskowałem i zatankowałem gada (PB95+LPG) do pełna...a i ktoś w nocy zaje..ł mi oryginalne kołpaki:xhmm Quote Share this post Link to post Share on other sites
*M-A-X* 1 Posted December 11, 2011 Rozrząd + olej + filtry Przetoczenie tarcz + nowe klocki Lexusy + biała(przyciemniana) przeciwmgłowa nowe cylinderki w hamulcach tylnych Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rozek1504761784 1 Posted December 11, 2011 Zdecydowałem ze zostawiam sobie RC a HDI sprzedaje ( cała wypłata na paliwo ale wrażenia bezcenne :) ) Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
JohnnyB 1 Posted December 18, 2011 Wymieniłem żarówki w panelu klimatyzacji i zalałem do pełna, a w planie olej, filtr i mgiełkowe spryskiwacze Quote Share this post Link to post Share on other sites
blaster 0 Posted December 18, 2011 wymieniłem filtry wszystkie i zaliczyłem odcięcie na wstecznym Quote Share this post Link to post Share on other sites
solti 4 Posted December 18, 2011 Wymieniłem przycisk włączania świateł awaryjnych, na taki z ryglowaniem drzwi. Wszystko działa i rygluje:) Szkoda tylko, że na razie nie udało mi się podłączyć diody sygnalizacyjnej:/: W każdym razie kabelek od pinu nr 1 włącznika do BSI jest już na wszelki wypadek doprowadzony. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pedro 1 Posted December 18, 2011 Wymieniłem przycisk włączania świateł awaryjnych, na taki z ryglowaniem drzwi. Wszystko działa i rygluje:) Szkoda tylko, że na razie nie udało mi się podłączyć diody sygnalizacyjnej:/: W każdym razie kabelek od pinu nr 1 włącznika do BSI jest już na wszelki wypadek doprowadzony. To teraz jak przytrzymasz przez ileś sekund przycisk od ryglowania to drzwi będą się same blokowały po ruszeniu i przekroczeniu chyba 20 km/h Quote Share this post Link to post Share on other sites
solti 4 Posted December 18, 2011 To teraz jak przytrzymasz przez ileś sekund przycisk od ryglowania to drzwi będą się same blokowały po ruszeniu i przekroczeniu chyba 20 km/h Masz rację. Dla tej funkcji właśnie wymieniłem przycisk (bo przecież nie dla ręcznego zamykania, to świetnie można było wykonywać za pomocą rygielków w drzwiach). Tyle tylko, że prędkość ryglowania jest znacznie mniejsza. Zamknięcie następuje zaraz po ruszeniu (przy prędkości 3-5 km/h). W Pugu 407 ryglowanie następowało przy takiej prędkości, jak piszesz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pedro 1 Posted December 18, 2011 Też o tym myślałem, tylko u mnie do wszystkiego potrzebny jest Peugeot Planet. Nic nie jest w tym samochodzie standardowo uruchomione... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dambala 1 Posted December 20, 2011 Kolejny raz zakówane przewody od wspomagania i wymiana wahacza Quote Share this post Link to post Share on other sites