Roksi 1 Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 argument był taki, że nie wszystko co droższe znaczy lepsze, ale chyba faktycznie przy następnej wymianie wrócę do Castrola... :zalamany Quote Link to post Share on other sites
Stackburn 87 Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Bez paniki. Platinum jest tak samo dobry jak Castrol. Różnicy nie będzie widać. Ponad 4 lata na platinum w dwóch autach i zero różnicy. Teraz zalałem elf-a tylko dlatego , że kupiłem go taniej od platinum P.s. orlen ma technologię na najwyższym światowym poziomie ---------- Po chwili dodano... ---------- Dopłata za znaczek firmowy wcale nie zapewnia wybitnej jakości Quote Link to post Share on other sites
giagi 1 Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Kupując Castrola w Polsce ma się dużą szansę, że trafi się jakąś podróbkę... Często więc wychodzi, że oryginalne Platinium jest lepsze od takiego niby droższego Castrola czy Shella Quote Link to post Share on other sites
Roksi 1 Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Dzięki, zdania widzę jak w każdym temcie podzielone - teraz mam szanse przekonać się na własnym silniku jak to będzie zamelduję przy następnej wymianie Quote Link to post Share on other sites
miodzio98 1 Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 złożone czujniki parkowania i nowe wahacze ;D Quote Link to post Share on other sites
m13bb 1 Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 (edited) Po 15 latach eksploatacji przyszła pora na wymianę siłowników klapy bagażnika! Przy okazji na miejsce porosa/filcu z bagażnika wleciała pianka kauczkowa (poroso "letko" zgrzybło, a powodem było zalanie przez nieszczelny korek po lewej stronie podłogi). A, i ori spinki trzymające dywan wpadły! KIM sp.z o.o. je zgubił 2 lata temu Edited October 20, 2017 by m13bb Quote Link to post Share on other sites
andri 0 Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 1 listopada, więc wypucowałem go na cacy. Oj dawno tak ładnie się nie prezentował. Quote Link to post Share on other sites
siutek 1 Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Ja pitole... ostatni post sprzed roku?? Zatankowałem go! A przy okazji odebrałem od kuriera nowy rygiel klapy - będzie ciszej Quote Link to post Share on other sites
siutek 1 Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 wymieniony rygiel klapy na nowe oraz podświetlenie rejestracji (wrzucone fajne, mocne, białe LEDy) Quote Link to post Share on other sites
Sebartnik 2 Posted January 19, 2019 Share Posted January 19, 2019 Przekładka lamp z paskiem ledowym dużo lepiej widać i jest ładniej no i jest homologacja (dla np hondy nie ma homologacji) Quote Link to post Share on other sites
DAWID MILER 34 Posted January 19, 2019 Share Posted January 19, 2019 Montaż foteli od s16 ? Quote Link to post Share on other sites
Emcioo15 2 Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Od zakupu trochę było grzebania - Wymiana całego układu wydechowego - Wymiana świec i cewki - założona regenerowana belka i nowe szczęki hamulcowe - wymieniony olej na Total Quartz 10w40, wymiana paska klinowego wraz z rolką Na wiosnę planuje spolerować lampy, zakupić alufelgi, wymienić oświetlenie panelu nawiewu, pranie wnętrza i wymiana audio na tylnej półce. I generalnie lakier łuszczy się, co polecacie by temu zaradzić? Quote Link to post Share on other sites
ret 1 Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 dywaniki i wycieraczki Quote Link to post Share on other sites
Emcioo15 2 Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Ostatnio porobione: - amortyzatory tył komplet Monroe - wymieniona pompa wspomagania - wymieniony akumulator - Założona tuba basowa z wzmacniaczem - alufelgi 16' A na wiosnę wymiana oleju i sprzedaż Quote Link to post Share on other sites
grzegorz1981 11 Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Hmm, to po co wymieniać tyle rzeczy a potem sprzedawać? Quote Link to post Share on other sites
kanngax 78 Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Bo zapewne były do wymiany i żeby sprzedać i nie zachowywać się jak K to dobrze je wymienić? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts