unimorek 1 Posted May 5, 2013 Ja mam zwykły oryginalny, powiem tak. Świetna sprawa już nie umiem jeździć bez niego. Jedyne do czego można się przyczepić to jest lekko twardawy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
khacker 1 Posted May 12, 2013 miał może ktoś takie cudo? http://allegro.pl/nowy-podlokietnik-dedykowany-peugeot-206-206cc-i3217716128.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
danzel5 1 Posted May 29, 2013 Ciekawe czy w cc nie zasłoni przycisku otwierania dachu??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
unimorek 1 Posted May 29, 2013 Nie zasłoni, bo to samo byłoby gdyby ktoś miał tam podgrzewane fotele Quote Share this post Link to post Share on other sites
khacker 1 Posted August 11, 2013 W końcu kupiłem podłokietnik, jak ktoś jest ciekawy jak to wygląda to wstawiam zdjecia poniżej: Quote Share this post Link to post Share on other sites
sławun 10 Posted August 12, 2013 A możesz podać namiary gdzie kupiłeś ? Czy to jest uniwersalny czy dedykowany do 206 cena? Może fotki po otwarciu ?. Nawet ciekawy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
krejzRudy 143 Posted August 12, 2013 To jest chyba ten - http://allegro.pl/nowy-podlokietnik-dedykowany-peugeot-206-206cc-i3456970807.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
cerber 6 Posted August 12, 2013 To jest chyba ten - http://allegro.pl/nowy-podlokietnik-...456970807.html mam taki u siebie . wykonanie całkiem niezłe , montuje się też fajnie i bez problemów , ale po kilkumiesięcznym użytkowaniu zaczyna trochę trzeszczeć . Quote Share this post Link to post Share on other sites
khacker 1 Posted August 15, 2013 Dokładnie ten z aukcji za 119 zł. Montaż zajął mi jakieś 15-20 minut - przykręcenie 10 wkrętów. Na razie nie trzeszczy, czas pokaże jak się będzie sprawował. Minusy: - słaby dostęp do regulacji oparcia (na szczęście rzadko używany) - utrudniony dostęp do otwierania okna (ale da się dosięgnąć) - utrudniony dostęp do hamulca ręcznego Pomimo tych wad, warto kupić - naprawdę poprawia wygodę jazdy zarówno w mieście jak i na trasie. No i dodatkowy schowek na klucze, portfel itp Quote Share this post Link to post Share on other sites
waldi_82 5 Posted January 24, 2014 odgrzebie trochę kotleta... Czy ktoś używał, używa takiego podłokietnika: http://allegro.pl/skorzany-dedykowany-podlokietnik-peugeot-206-w-wa-i3842275531.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
piogoras 1 Posted February 10, 2015 bierz, warto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Michasss8 1 Posted February 10, 2015 bierz, warto. :idiota:wmorde Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz_wa 1 Posted February 10, 2015 Za takie pieniądze kup oryginalny Peugeota. Szału nie robi ale przynajmniej pasuje ( mniej - więcej jak to w peugeocie ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Michasss8 1 Posted February 10, 2015 Łukaszu odkopany temat z dawna. Facet sobie posty nabija. Powiedz proszę ile taki oryginalny kosztuje, jak już o tym mowa? Ty go posiadasz o ile się nie mylę? Nie utrudnia zmiany biegów/użycia hamulca ręcznego (ja go sporo stosuję). Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz_wa 1 Posted February 10, 2015 Z tego co pamiętam to w ASO ok 300 zł, używany kupisz za połowę tej ceny. Faktycznie, umknęło mi że mamy 2015r. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted February 10, 2015 Z tym podłokietnikiem w 206 jest wszystko OK ale lata sobie na boki. Trzeba by zrobić lepsze mocowanie tego niż na jednego wkręta do podłogi (chodzi o osłonę tunelu do której jest mocowany). Wiem, że kolega archeolog odkopał temat, ale przy okazji piszę ---------- Po chwili dodano... ---------- No i przenieść sterowanie tylnych szyb, bo dostrzegłem niedawno, że u mnie do automata by się przydał Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz_wa 1 Posted February 10, 2015 Dokładnie lata i nie ma regulacji przód/tył. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Michasss8 1 Posted February 10, 2015 eeeeh to odpada. Dzięki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz_wa 1 Posted February 10, 2015 W wolnej chwili można to ogarnąć, myślę podłożyć tam wyciętą z podkładki pod tablicę rejestracyjną piankę i będzie cisza. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Doskanoness 1 Posted February 11, 2015 Skoro już wykopujecie to i ja się wypowiem Minusy: - słaby dostęp do regulacji oparcia (na szczęście rzadko używany) - utrudniony dostęp do otwierania okna (ale da się dosięgnąć) - utrudniony dostęp do hamulca ręcznego Pomimo tych wad, warto kupić - naprawdę poprawia wygodę jazdy zarówno w mieście jak i na trasie. No i dodatkowy schowek na klucze, portfel itp Reguluję oparcie codziennie otwieram okno codziennie ciągne ręcznym codziennie No sory ale te minusy to są podstawy codziennej jazdy. Rozmyślałem o podłokietniku bo lubie dodatki, ale co mi z dodatku który utrudnia mi codzienność. Quote Share this post Link to post Share on other sites
charlieland 1 Posted February 11, 2015 Ja mam ten i jestem zadowolony http://allegro.pl/armster-ekskluzywny-podlokietnik-peugeot-206-i5016231794.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
pablos90n 1 Posted February 16, 2015 Chyba też się skuszę, już od dłuższego czasu noszę się z takim zamiarem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Salko_pl 1 Posted March 23, 2015 Dobra opcja,nie jest drogi a solidny,nie wyobrażam sobie aby nie mieć podłokietnika,to duża wygoda i mało tego- montaż również nie należy do skomplikowanych. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaczor13134 1 Posted March 23, 2015 http://allegro.pl/podlokietnik-peugeot-206-model-wysuwany-armcik-i5200655211.html Przeglądałem allegro w kwestii upiększenia Lewka i natknąłem się na dość tanią wersje podłokietnika. Może ktoś ma już tą wersje od tego producenta i chciałby się podzielić jakością wykonania? Pytam ponieważ inne jakie znalazłem oscylowały 250-350zł a tutaj praktycznie połowę taniej a wydaje się dobrze zrobiony. Quote Share this post Link to post Share on other sites
charlieland 1 Posted March 23, 2015 Ten już na stałe, nie odchylisz do tyłu co może być czasem męczące. Quote Share this post Link to post Share on other sites