Phantom 44 Posted March 11, 2012 Za porzadną X3 (I) trzeba liczyć ok 40k zł. Takie poniżej tych cen to zupełnie jak RC z solar dachem ze Słupcy za 12k zł ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Waheto206 1 Posted March 11, 2012 Poza tym X3 wcale nie jest aż tak udanym samochodem, na pewno nie pierwsze generacje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gift 1 Posted March 12, 2012 RAV 1 model sama rdza porażka ,znajomi mieli tą nowszą to 10 ropy ciągnie Quote Share this post Link to post Share on other sites
maciexx123 1 Posted March 12, 2012 też miałem pisać o Grand Vitarze ewentualnie SX4 też fajne autko jest Tiguana raczej do tej kwoty nie kupisz, chociaż może jakbyś poszukał Niemyc/Francja i sam to przytargał, a jak chcesz żeby było bezpiecznie to kup żonie Patrola GR nic na drodze jej nei stanie Quote Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted March 12, 2012 też miałem pisać o Grand Vitarze Dużo kobiet takimi jeździ Quote Share this post Link to post Share on other sites
maciexx123 1 Posted March 12, 2012 Dużo kobiet takimi jeździ bo to fajne autko jest nie za duże wbrew pozorom, krawężników się nie boi także daje radę nie wiem czy w grę wchodzi np. Forester ps. Żona zdaje sobie sprawę, że to auto najmniejsze nie będzie i jako świeży kierowca a tym bardziej kobieta zacznie kląć na parkowania w mieście, ciasne uliczki i tankowania takiego auta ? Bo swoje to to spali, nie lepszym wyborem byłoby coś małego, miejskiego ? typowy dupowóz ? To tylko moje sugestie są, bo moja mamuśka ma biede Octavią zaparkować, a dziewczyna czasem 307 w HB Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bier 1 Posted March 13, 2012 Zaproponowałbym auto nissana Qashqai. Bezpieczny, dobra widoczność szczególnie ważne dla kobiety. :-)Wygodny na zakupy i do miasta. Możesz zobaczyć na tym ogłoszeniu moto. Proponuję kupić benzynę z gazem, skrzynia raczej manualna przekonaj żonę, niezależnie jakie auto wybierze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
All In 1 Posted March 13, 2012 ogarnij sobie sx4 suzuki. zajebiste auto, chyba że potrzebujesz czegoś większego. polecam, w domu mamy 127k przelotu zero awarii. 1,6 4x4 :ok Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pedro 1 Posted March 13, 2012 Może faktycznie by się zainteresować SX4 albo Fiatem Sedici (to samo). Tylko pytanie czy one występowały z automatem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted March 13, 2012 SX4 ma automat http://otomoto.pl/index.php?sect=search&sub=car&page=1&qid=2384841976&order_by=p, Sedici już nie Quote Share this post Link to post Share on other sites
MŁODY2061504761918 1 Posted March 13, 2012 a tu masz jak się "gnie" Quote Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted March 13, 2012 a tu masz jak się "gnie" Całkiem, całkiem wypada Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bier 1 Posted March 23, 2012 Kobiecie trzeba kupić coś modnego, ale automat skrzynia to przysporzy jej raczej problemów, ile czasu jest po kursie i jakie są jej doświadczenia w byciu kierowcą? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spectral 56 Posted March 24, 2012 póki co jest w trakcie kursu Jeszcze mam czas Kurde jednak te kurtyny życie ratują. Mimo wszystko masakryczne złamania byłyby przy tych zderzeniach Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spectral 56 Posted October 20, 2012 o boshhh jak to dawno było Kotlet odgrzany bo żonka w zeszłą sobotę zdała za 1 razem prawko Proszę tu o gromkie brawa bo się bidula nerwowała strasznie Z racji rozwoju firmy budżet jednak chciałbym zmniejszyć do 20 tysi. Dosyć mocno zastanawiam się nad x-typem 2.0D. Co o tym sądzicie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MŁODY2061504761918 1 Posted October 20, 2012 auto niezłe...ale dla kierowcy świeżo po egzaminie ??? wtf...ja bym nie kupił nawet gdyby jeździła jak KUBICA. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spectral 56 Posted October 21, 2012 czemu nie? Jak się nauczy większym od razu to będzie łatwiej później. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Naix 1 Posted October 21, 2012 Jak chcesz troszkę uterenowine autko to polecam Peugeota 207 Outdoor, moi rodzice kupili takiego parę miesięcy temu i muszę powiedzieć że naprawdę sympatyczne autko tylko cenowo jak teraz patrze na allegro to takie autko jak moich rodziców stoi ponad 30 tyś PLN-ów, ale może przed liftem coś byś taniej ustrzelił. W naszym 207 jest motor 1.6 HDI bez FAP-a 90KM i nawet dobrze radzi sobie z tym autkiem, aczkolwiek to dalej diesel a ja diesli nie lubię wersja po lifcie sporo ładniej wygląda ale to już kwestia $$$ My mamy 2009r i prezentuje się super Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bier 1 Posted October 21, 2012 Najlepiej płeć piękną przygotowywać od najmłodszych lat i to od model audi ))Tak zastanawiając się dłużej dochodzę do wniosku, że jeżeli kobieta jest, przepraszam za określenie "kumata" to poradzi sobie w każdym samochodzie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spectral 56 Posted October 21, 2012 No jednak sporo przemyśleń i rozmów... kupno autka odkładamy najwcześniej do wiosny. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bier 1 Posted October 21, 2012 Może do wiosny budżet wzrośnie na zakup, zawsze lepiej wybrać młodszy egzemplarz, faceci dobrze o tym wiedzą Quote Share this post Link to post Share on other sites