MatekGT 1 Posted September 13, 2012 W sumie nie jeździłem ale widziałem w Płocku w salonie go naprawdę ładnie wygląda Quote Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted September 13, 2012 Ja bym brał wersję trzydrzwiową - 5D mi się jakoś nie podoba Niestety nie miałem okazji jeździć i nie oglądałem go dokładnie (jedynie kilka razy na ulicy i przed salonem). ---------- Po chwili dodano... ---------- GTi - lipa Już się nie odzwyczaję od tego, że najlepsza wersja to RC, a nie GTi ---------- Po chwili dodano... ---------- Mam nadzieję, że fotele będą takie jak do tej pory - kubełki ze zintegrowanym zagłówkiem Quote Share this post Link to post Share on other sites
MatekGT 1 Posted September 13, 2012 Niby nie było jeszcze oficjalnych testów 208 , ale chyba warto poczekać na test GTi niby ma te 200 Km Kubełki to nie są ale naprawdę wygodnie się siedzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted September 13, 2012 208 GTi już jest ?! Myślałem, że dopiero będzie (wejdzie do salonów), bo dotąd to same koncepty były ---------- Po chwili dodano... ---------- I mówisz, że w Płocku takiego mają ? Chyba się będę musiał wybrać Quote Share this post Link to post Share on other sites
MatekGT 1 Posted September 13, 2012 Nie nie ma chyba będzie w 2013 ? ? hmmmm w Płocku był 1.4 Vti ? już nie pamiętam ale naprawdę bogato wyposażone http://autokult.pl/2012/07/21/peugeot-208-gti-dostal-zielone-swiatlo proszę Quote Share this post Link to post Share on other sites
gdyl 1 Posted September 17, 2012 panowie a nie wku**** was świecący plastik w aucie taki sam jak w laptopie ?? palcowanie palcowanie ... peugeot się dziwi czemu ludzie tego nie kupują ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
hadeu 1 Posted September 17, 2012 Temat dotyczy rajdowego auta klasy R2 - a widzę, że ostatnio tu się jakieś bzdury [OT] wypisuje o autach seryjnych! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MatekGT 1 Posted December 28, 2012 Żeby nie zakładać nowego tematu coś takiego się pojawi http://www.youtube.com/watch?v=4QgXLnZFUXo&feature=youtu.be Quote Share this post Link to post Share on other sites
MŁODY2061504761918 1 Posted December 28, 2012 jest Cacuszko (wstawiam w wielkiej "rozdziałce" żeby każdy mógł dokładnie obejrzeć) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted December 28, 2012 To jest WRC ? A tak swoją drogą to podobno nie będzie 208 CC Tylko zwykły materiałowy dach jeśli już. Jedni pomyślą, że praktyczniejszy, bo dach już tyle miejsca nie będzie zajmował, ale znowu o taki trzeba dbać i nie jest tak uniwersalny jak CC Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArturTDI 1 Posted December 28, 2012 Dach brezentowy będzie jak dla mnie porażką w 208 CC Quote Share this post Link to post Share on other sites
MatekGT 1 Posted December 28, 2012 To jest WRC ? A tak swoją drogą to podobno nie będzie 208 CC Tylko zwykły materiałowy dach jeśli już. Jedni pomyślą, że praktyczniejszy, bo dach już tyle miejsca nie będzie zajmował, ale znowu o taki trzeba dbać i nie jest tak uniwersalny jak CC wrc juz dawno nie ma IRC jest Quote Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted December 28, 2012 wrc juz dawno nie ma IRC jest Nie wiedziałem - nie znam się na tym Quote Share this post Link to post Share on other sites
MatekGT 1 Posted December 28, 2012 Nie wiedziałem - nie znam się na tym nie bądź taki skromy Quote Share this post Link to post Share on other sites
hadeu 1 Posted December 28, 2012 wrc juz dawno nie ma IRC jest Kolego bzdury piszesz - IRC już nie ma, WRC ma się dobrze [chodzi o mistrzostwa a nie o klasę samochodów, bo klasy IRC nigdy nie było]. Ten pyzio jest zbudowany na podstawie nowych przepisów klasy R5, która ma zastąpić m.in. samochody S2000 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MatekGT 1 Posted December 28, 2012 Kolego bzdury piszesz - IRC już nie ma, WRC ma się dobrze [chodzi o mistrzostwa a nie o klasę samochodów, bo klasy IRC nigdy nie było]. Ten pyzio jest zbudowany na podstawie nowych przepisów klasy R5, która ma zastąpić m.in. samochody S2000 To chyba coś pokręcili w TV jak mówili ,że nie będzie już wrc aut tylko mniejsze Turbodoladowane 1,6 czy 2.0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted December 28, 2012 A przypomniało mi się coś Czy dalej jest tak, że WRC muszą mieć 4 metry długości minimum jak w przypadku 206 WRC ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
hadeu 1 Posted December 28, 2012 To chyba coś pokręcili w TV jak mówili ,że nie będzie już wrc aut tylko mniejsze Turbodoladowane 1,6 czy 2.0 Zgadza się, auta WRC już nie mają 2,0 turbo, tylko 1,6 turbo, ale to jest cały czas WRC. A odnośnie IRC, to w tym roku rozegrano tę serię ostatni raz, a w przyszłym roku będzie rozgrywana jako ERC [mistrzostwa Europy]. I tu ciekawostka - R. Kubica ma startować w tej serii Quote Share this post Link to post Share on other sites
MatekGT 1 Posted December 28, 2012 Nie wiem tam Kolegi zapytaj on jeszcze głębiej siedzi a co do WRC to Fakt istnieje jeszcze ta seria tak jak IRC ale ta 208 bd chyba w irc występować :xhmm:xhmm ---------- Po chwili dodano... ---------- aha aha czyli wszystko jasne Quote Share this post Link to post Share on other sites
hadeu 1 Posted December 28, 2012 A przypomniało mi się coś Czy dalej jest tak, że WRC muszą mieć 4 metry długości minimum jak w przypadku 206 WRC ? Nie ma już takiego wymogu Quote Share this post Link to post Share on other sites
MatekGT 1 Posted March 23, 2013 może taka specyfikacja http://rajdy.autoklub.pl/gallery/show/id/1359658116 Quote Share this post Link to post Share on other sites