ArturTDI 1 Posted September 14, 2012 witam. nie mogę w żaden sposób zaaktywowac konta. na maila czekam juz od dłuższego czasu i nic. denerwuje mnie to bo nie mogę przez to odpisywac w nie których tematach i nie wiem czy mam aktywne wszystkie funkcje forum przez to. Proszę kogoś o pomoc co z tym zrobic. Chyba taki temat był ale nie mogłem go odnaleźc. (sorry że założyłem drugi) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kunc 0 Posted September 14, 2012 Ja mam ten sam problem już parę razy próbowałem a mail nie przychodzi ;( Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArturTDI 1 Posted September 14, 2012 wyskakuje taki komunikat: ArturTDI, nie masz uprawnień do wykonania tej operacji. Może to być spowodowane tym, że: 1. Twoje konto użytkownika nie zostało jeszcze przez Ciebie aktywowane. Czy kliknąłeś w link aktywacyjny, który przysłany został do Ciebie wraz z mailem aktywacyjnym? (jeśli chcesz ponownie wysłać wiadomość aktywującą konto wejdź tutaj). 2. Twoje konto zostało zablokowane przez administratora forum z powodu przekroczenia limitu ostrzeżeń. 3. Próbujesz wykonać operację administracyjną, do której nie posiadasz uprawnień. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phantom 44 Posted September 14, 2012 Musicie napisać odpowiednią ilość sensownych postów w działach technicznych. Wtedy zobaczycie działy giełda, spoty, etc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MŁODY2061504761918 1 Posted September 14, 2012 3ba sobie zasłużyć na widoczność innych Tematów Quote Share this post Link to post Share on other sites
G-T-C 0 Posted September 14, 2012 Musicie napisać odpowiednią ilość sensownych postów w działach technicznych.Wtedy zobaczycie działy giełda, spoty, etc. Patrząc na ilość postów Autora tematu to by się zgadzało. Co natomiast było by przyczyną u użytkownika Kunc? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArturTDI 1 Posted September 14, 2012 ale z tego co patrze to nie tylko nowi użytkownicy mają ten problem. a od jakiej ilości postów to wszytsko zacznie funkcionowac poprawnie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted September 14, 2012 Patrząc na ilość postów Autora tematu to by się zgadzało. Co natomiast było by przyczyną u użytkownika Kunc? Może to, że chciał odpisywać na tematy w Giełdzie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MŁODY2061504761918 1 Posted September 14, 2012 ale z tego co patrze to nie tylko nowi użytkownicy mają ten problem. A od jakiej ilości postów to wszytsko zacznie funkcionowac poprawnie? 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted September 14, 2012 10 A kolega ma 29 hmm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Junk65 162 Posted September 14, 2012 Może to, że chciał odpisywać na tematy w Giełdzie ? Jest też taka możliwość. Quote Share this post Link to post Share on other sites
creative75 1 Posted September 14, 2012 u mnie po 20 postach (bez offtopu) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArturTDI 1 Posted September 14, 2012 właśnie i o to mi chodziło. mam ponad 10 postów i dalej nie mogę używac nie których funcji na forum. co z tym zrobic? a giełda od jakiej ilości postów jest aktywna? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted September 14, 2012 a giełda od jakiej ilości postów jest aktywna? Nie jest aktywna i nie będzie Tylko autor tematu ma prawo w niej pisać Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArturTDI 1 Posted September 14, 2012 mim, czyli jak mnie interesuje jakiś przedmiot z giełdy to pw lub tel zostaje. a doszedłeś już czemu nie mam aktywnego konta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted September 14, 2012 mim, czyli jak mnie interesuje jakiś przedmiot z giełdy to pw lub tel zostaje. Tak a doszedłeś już czemu nie mam aktywnego konta? To już nie do mnie - nie mam takich możliwości Quote Share this post Link to post Share on other sites
łukasz1504761946 1 Posted September 14, 2012 ja też mam ten problem postów mam już sporo a jednak nie moge odpisywać co bardzo denerwuje bo np nie moge odrazu nic zarezerwować Quote Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted September 14, 2012 Piszesz PW i rezerwujesz Właściwie to dobrze, że jest jak jest, bo jak każdy pisał by w Giełdzie to za duży syf by się zrobił Quote Share this post Link to post Share on other sites
solti 4 Posted September 14, 2012 ja też mam ten problem postów mam już sporo a jednak nie moge odpisywać co bardzo denerwuje bo np nie moge odrazu nic zarezerwować Nikt nie może - w giełdzie takie panują zasady, że nikt nie ma prawa pisać postów w temacie, za wyjątkiem jego autora;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kunc 0 Posted September 14, 2012 Ja nie mogłem pisać postów w dziale giełda ale też nie mogłem utworzyć nowego tematu w tym dziale. Trochę mnie to zdziwiło bo postów już trochę mam. Ale jak mówicie, że się zmieniły zasady to ok. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted September 15, 2012 ale też nie mogłem utworzyć nowego tematu w tym dziale. No to jest trochę dziwne hmm Quote Share this post Link to post Share on other sites
creative75 1 Posted September 15, 2012 a czy to nie jest tak,że brak kliknięcia w link aktywacyjny w mailu uniemożliwia pisanie postów w ogóle? jeżeli tak to musiałeś aktywować konto inaczej byś nie mógł pisać Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArturTDI 1 Posted September 15, 2012 tylko że ten e-mail nie przychodzi żeby go aktywowac Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kunc 0 Posted September 16, 2012 Dokładnie u mnie tez nie przychodzi mail. A z życzeniami urodzinowymi z Forum zawsze:-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
solti 4 Posted September 16, 2012 Gdyby ktoś nie miał aktywowanego, to w ogóle nie mógłby pisać postów na forum. A skoro możecie pisać cokolwiek, to nie czekajcie na żadne dodatkowe maile aktywacyjne - bo nie mają prawa przyjść! W pewnych działach są celowo wprowadzone restrykcje i nie każdy może tam pisać od razu / w ogóle. Przypadek Kunca wygląda na odosobniony i wskazuje na jakiś błąd skryptu forum. W takiej sytuacji proponuję bezpośredni kontakt z administratorem. Quote Share this post Link to post Share on other sites