Krece 1 Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Witam Czy zmiana stylu czcionek itp. forum była celowa? Czy to tylko problemy z wyświetlaniem u mnie? Mam na myśli podkreślenia linków, mniejsze czcionki itp. Quote Link to post Share on other sites
Didier 1 Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Ja nie zauważyłem różnicy :zdziwko Quote Link to post Share on other sites
yayko 1 Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 a coś zmienili wogóle? Quote Link to post Share on other sites
Krece 1 Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 Sam nie wiem co - ale czcionki zrobiły się nieczytelne (chyba inne) jak dla mnie. Na 2 komputerach wygląda tak samo źle - inaczej niż było. Może to chrome coś namieszał... Quote Link to post Share on other sites
DarQs_2005 2 Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 U siebie nie zauważyłem żadnych zmian Quote Link to post Share on other sites
Krece 1 Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 Tak to u mnie wygląda - boldy grubsze, underline'y strasznie wysoko itp. Quote Link to post Share on other sites
Piotrek92 18 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Pewnie masz G chrome. Oni chyba coś pozmieniali bo na innych jest ok. Wklej w pasek adresu chrome://flags/ i tam poszukaj "Wyłącz DirectWrite", wyłącz to i uruchom na nowo przeglądarkę. Będzie jak wcześniej. Quote Link to post Share on other sites
Voku 1 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 A nie pomniejszyłeś sobie czcionki w chrome przez przypadek? Ustwienia - powiększ Quote Link to post Share on other sites
Krece 1 Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 Pewnie masz G chrome. Oni chyba coś pozmieniali bo na innych jest ok.Wklej w pasek adresu chrome://flags/ i tam poszukaj "Wyłącz DirectWrite", wyłącz to i uruchom na nowo przeglądarkę. Będzie jak wcześniej. Mam chrome - a opcja o której mówisz jest ustawiona na "wyłącz". Włączenie jej i ponowne wyłączenie nic nie pomogło A nie pomniejszyłeś sobie czcionki w chrome przez przypadek? Ustwienia - powiększ Też tak myślałem - ale wszystko jest normalnie. Sprawdziłem to w 1 kolejności Quote Link to post Share on other sites
Lukasz_wa 1 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 U mnie wszystko działa ok zarówno na windows jak i ios. Quote Link to post Share on other sites
Didier 1 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 w Panelu Użytkownika są style, może spróbuj na inny zmienić. Quote Link to post Share on other sites
Krece 1 Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 Po zmianie i powrocie do stylu domyślnego forum - bez zmian. Chyba zostaje mi używać tego "ciemnego" forum - tu czcionki są spoko. Quote Link to post Share on other sites
Voku 1 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Myślę że to wina Chrome widocznie była jakaś aktualizacja, rano było ok teraz u mnie czcionka wygląda fatalnie zwłaszcza ta podkreślona. Chyba że forum nie nadąża za standardami Quote Link to post Share on other sites
Krece 1 Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 No to się wyjaśniło co jest winne Teraz tylko jak to poprawić Quote Link to post Share on other sites
m13bb 1 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Również melduję się z tym samym problemem! Quote Link to post Share on other sites
Piotrek92 18 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Mam chrome - a opcja o której mówisz jest ustawiona na "wyłącz". Włączenie jej i ponowne wyłączenie nic nie pomogło Pokombinuj z tym bo u mnie też tak było i właśnie tą opcją to naprawiłem. Quote Link to post Share on other sites
Voku 1 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Pokombinuj z tym bo u mnie też tak było i właśnie tą opcją to naprawiłem. Pomaga, czcionki wglądają normalnie po daniu na "wyłącz" i ponownym uruchomieniu więc potwierdzam. Quote Link to post Share on other sites
Krece 1 Posted September 7, 2014 Author Share Posted September 7, 2014 A widzisz - u mnie domyślnie jest wyłącz. Włączenie i wyłączenie nie pomaga. Co ciekawsze - włączenie tej funkcji naprawia forum. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts