skuteRC91 1 Posted April 6, 2015 Witam, mam problem z aktywacja konta nie przyszedl mi na emaila link aktywacyjny, probowalem juz kilka razy i nic nie przychodzi, moge ogladac wszystko pisac wiadomosc na pw ale nie moge zalozyc nowego watku... nie wie co jest nie tak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kanngax 76 Posted April 6, 2015 Przecież zalozyles nowy wątek hmm? Quote Share this post Link to post Share on other sites
buziaczek1431 34 Posted April 6, 2015 Widzę ze kolega posiada SREBRNE RC ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
skuteRC91 1 Posted April 6, 2015 Tak tu moglem zalozyc watek, chcialem napisac na glownym forum sie przedstawic napisac o swoim RC nie moge zalozyc... buziaczek1431 Tak srebrne z czarnym dachem Quote Share this post Link to post Share on other sites
marecek 149 Posted April 6, 2015 napisz dokładnie co chcesz zrobić bo mi się wydaje, że chciałeś w giełdzie pisać... użytkownik jest aktywny, jedyne co może być, to że nie masz jeszcze stażu (miesiąc), żeby czytać o/pisać w "spotach". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Czak 1 Posted September 17, 2016 Cześć Mam również problem z aktywacją konta, mogę wszędzie pisać za wyjątkiem Giełdy. Napisałem już 6 postów, a dalej mam problem z pisaniem w dziale Giełda . Czy do tego też muszę mieć miesiąc "stażu"? Quote Share this post Link to post Share on other sites
krejzRudy 143 Posted September 18, 2016 Giełda nie jest do pisania, a do wystawiania ogłoszeń. Kontakt poprzez PW, bądź pozostawiony numer telefonu Tematy w giełdzie będziesz mógł wystawiać, jak osiągniesz odpowiedni limit postów Quote Share this post Link to post Share on other sites
adrian055 1 Posted September 19, 2016 A jaki to jest odpowiedni?;d Quote Share this post Link to post Share on other sites
MattHarderzz 59 Posted September 19, 2016 Wszystko jest opisane w regulaminie, z którym zapewne się zapoznał każdy użytkownik forum :lol Quote Share this post Link to post Share on other sites
xEmEkx 1 Posted September 19, 2016 Tak, ja nawet w środku nocy czasem recytuję Quote Share this post Link to post Share on other sites
krejzRudy 143 Posted September 20, 2016 http://www.206club.net/showthread.php?t=98811 Quote Share this post Link to post Share on other sites