MattHarderzz 59 Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Cześć, nie wiem, czy to odpowiedni dział, ale cóż, spróbować nie zaszkodzi. Ogólnie zajmuje się tworzeniem i administracją stron internetowych, w związku z tym mam kilka propozycji Po pierwsze, co myślicie o zmianie designu strony? Chodzi głównie o tryb mobilny na smartfony itp. bo aktualnie strona nie jest przystosowana do urządzeń mobilnych. Po drugie, może by tak forum połączyć z aplikacją Tapatalk na adroida? Zdecydowanie ułatwiłoby to korzystanie. Co do pierwszego punktu zmiana szablonu z widokiem responsywnym może podnieść współczynnik wyszukiwań w google, czyli więcej ludzi mogłoby odwiedzić forum. A co do drugiego, na pewno poprawiłaby się wygoda korzystania ze strony. Link to post Share on other sites
ufik 110 Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 http://www.206club.net/showthread.php?p=1648996#post1648996 Marecek to szef szefów uderzaj do niego Link to post Share on other sites
Longbow 164 Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Zważywszy, że przesiadka na nowy engine tuż tuż.......... Co do pierwszego punktu zmiana szablonu z widokiem responsywnym może podnieść współczynnik wyszukiwań w google, czyli więcej ludzi mogłoby odwiedzić forum. Nie wiem czy to aby napewno dobre........ Jakoś na fabrycznej przeglądarce w moim Ursusie się otwiera normalnie (android czy ios ma problemy z tym ?) Link to post Share on other sites
MattHarderzz 59 Posted May 3, 2015 Author Share Posted May 3, 2015 Tzn. otwiera się wszystko ładnie, ale w oryginalnym rozmiarze, na desktop i trzeba zoomować, to jest ten mankament, że nie jest dopasowana do rozmiarów wyświetlacza smartfonów. Link to post Share on other sites
NiebieskiPug 15 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Ja nie wiem co się z tą młodzieżą dzieje... Nie dość że teraz na tych faceballs'ach i ćwierkaczach siedzą nonstop to jeszcze nie mają chęci ani czasu na zoomowanie obrazu... Kiedyś to się kompa i aplikacje 15 minut odpalało. Link to post Share on other sites
MattHarderzz 59 Posted May 3, 2015 Author Share Posted May 3, 2015 Panie kolego, nie myślałem tutaj o sobie, ale o całej społeczności forum. Z wykształcenia jestem specjalistą IT, piszę strony i administruje nimi i nie będę ukrywał, że aktualna technologia wykonania forum jest daleko za murzynami. I nie chodzi tu o lenistwo w kwestii zoomowania, ale o wygodę korzystania z forum, bo nie każdy może zawsze i wszędzie zasiąść do komputera, dlatego korzysta ze smartfona/tableta. Żyjemy w XXI wieku i trzeba iść z postępem czasu, korzystać z udogodności, które świat nam dostarcza. Link to post Share on other sites
charlieland 1 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Kolega oferuje pomoc a Ty mu niebieski ciśniesz Napisz do Marecka, on ogarnia te sprawy Link to post Share on other sites
MattHarderzz 59 Posted May 3, 2015 Author Share Posted May 3, 2015 Temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
NiebieskiPug 15 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 A na dodatek nawet sarkazm czasem jest zbyt sarkastyczny i wychodzi na to że cisnę... Link to post Share on other sites
montee 1 Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Ja korzystam w domu na tablecie inw pracy na telefonie i jest cieżko przydało by sie chociaż połączyć z taptalkiem Link to post Share on other sites
Longbow 164 Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Wrzuć numer do swojego bezpośredniego przełożonego ? Link to post Share on other sites
chudy64 7 Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Wrzuć numer do swojego bezpośredniego przełożonego ? Podam Ci do mojego :lol Jak powiesz, że w pracy bawię się na telefonie to zrobi to co ty z niektórymi mechanikami Link to post Share on other sites
iPaulo 1 Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Po drugie, może by tak forum połączyć z aplikacją Tapatalk na adroida? Zdecydowanie ułatwiłoby to korzystanie. Za tym jestem jak najbardziej. Korzystam z tapka i wlaśnie brakl tam możliwości dodania 206cluba ;/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts