Wampirek 1 Posted July 27, 2015 Witajcie ponownie Zalozylem temat o muleniu mojego autka ale nie ualo sie rozwiązać problemu póki co. Więc postanowiłem oddać mojego puga do serwisu na diagnostykę i ogólne sprawdzenie i tu tez moje pytanko co sadzicie o serwisie AUTO SEREJA w Garwolinie? Może ktoś oddawał tam swoje autko? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Salko_pl 1 Posted July 31, 2015 A możesz napisać więcej szczegółów? Konkretnie chodzi mi o to jakie auto masz na myśli oraz co się z nim dzieje,jakie usterki? Opisz na forum więcej szczegółów i może coś doradzimy,pomożemy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wampirek 1 Posted August 17, 2015 Jest moj post juz opisany mulenie I wysokie spalanie Quote Share this post Link to post Share on other sites
MisioLBN 1 Posted August 17, 2015 Sonda pewnie do wymiany Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wampirek 1 Posted August 27, 2015 odłączałem i jest tak samo bez sondy jak i z nią Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamil 206sw 1 Posted August 27, 2015 odłączałem i jest tak samo bez sondy jak i z nią A z odłączoną sondą powinien wywalać błąd i więcej palić i mulić więc dobrze ci ktoś podpowiada... Quote Share this post Link to post Share on other sites
maruzen 1 Posted September 2, 2015 Ja podłączę się do pytania. Interesuje mnie serwis we Wrocławiu. Kolega polecił mi Pol Motors na Kamiennej koło szpitala. Słyszeliści coś o nich? Będę wdzięczy za odpowiedź. Quote Share this post Link to post Share on other sites