troll1216 1 Posted September 20, 2015 Na to ze benzyny ok 16 A gazu nie mogłem spalić więcej niż 12 l Quote Share this post Link to post Share on other sites
206GT/WRC 6 Posted September 20, 2015 dobre Songo utworzył post o cenie nowego GT:) a już jesteśmy w dziedzinie spalania GT:))) to też dorzucę trzy grosze spokojna jazda do 10L danie w piec to i wyszło 13L co jest dla mnie dziwne bo mój były HYUNDAI COUPE 2.0 140KM przy piecu max brał 12L a buda zdecydowanie cięższa od 206:P Może załóżcie temat odnośnie spalania 2.0 GT GTI S16 i może wyjdzie z tego jakaś średniahmm oczywiście ja piszę o benzynie nie gazie Quote Share this post Link to post Share on other sites
MisioLBN 1 Posted September 20, 2015 Kończąc OT, jedyne wytłumaczenie różnego spalania LPG jest związane z wystrojeniem. Ja mam ustawione LPG na bogato bo samochód nie zestrojony a i sam na mnożnik to dużo nie ustawię więc jest troche przelany dla bezpieczeństwa. W CL nie będzie różnicy ale w OL już tak a że ja większość czasu poruszam się w OL to i spalanie wysokie. Quote Share this post Link to post Share on other sites