troll1216 1 Posted October 22, 2015 W ciągu ostatniego tygodnia została okradziona moja honda w Warszawie, poznikało kilka fantów... sku*wysyna jak znajde to rozpi*rdole... Brakuje -fotela Mirco RC stan idealny -pasy 2 cale racing czerwone, kutas nie dał rady odkręcić lewej strony więc je "rozwiązał" -przedłużka gałki niebieska ala skunk -gałka ala skunk -kierownica zamszowa z odsadzeniem z nabą -stożek grzybek HKS fake -wydech d seria z końcowym WM -wydech B seria -SKRZYNKA z narzędziami!!!(wartość nieduża ale dla mnie ogromna) Byćmoże jeszcze coś ale ciężko mi określić.... Samochód był w trakcie przekładania gratów z jednej budy do drugiej więc nie dziwcie sie że takie foto, troche burdelu było a troche przybyło. Gdyby ktoś zauważył coś z tych rzeczy na aukcji, giełdzie, badź komuś ze znajomych coś przybyło w samochodzie proszę o kontakt. Obiecuje nagrodę.!!!!!! Jest to auto do sportu włożyłem w nie wiele pieniędzy a jeszcze więcej serca... Quote Share this post Link to post Share on other sites