milky 1 Posted October 23, 2015 mam takie pytanie odnośnie gwarancji na nowe samochody. Orientuje się ktoś jak jest w przypadku nowych modeli. Ostatnio Mitsubishi ulepszyło swoją gwarancję http://mitsubishiblog.pl/mitsubishi-ulepsza-gwarancje-na-swoje-auta/ , wie ktoś jak wygląda to w Peugeot? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted October 23, 2015 Peugeot standardowo ma dwa lata gwarancji mechanicznej, czasami dają pięć na wybrane modele i chyba można przedłużyć gwarancję kupując nowe auto o kilka lat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamil 206sw 1 Posted October 23, 2015 Peugeot standardowo ma dwa lata gwarancji mechanicznej, czasami dają pięć na wybrane modele i chyba można przedłużyć gwarancję kupując nowe auto o kilka lat. Peugeot zwykle ma 2 lata gwarancji i przed zakończeniem gwarancji można przedłużyć a kolejny okres 2 lat tak jak ja to robiłem. Kosztowało to chyba 800 zeta. Inne modele mogą mieć inny okres gwarancji.... Quote Share this post Link to post Share on other sites