PrzemkoPW 147 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Jak w temacie, wczoraj t.j. 12 listopada, niedziela godz. mniej więcej chyba 18.30 Al. Krakowska w kierunku na Janki tuż za pętlą tramwajową na Okęciu Pug 3 drzwiowy w kolorze bardzo jasno niebieski metalik. Nr rej. WGR..... chyba ostatnią literą było G. Kierowcą była płeć piękna. Nawiązaliśmy kontakt wzrokowo-klubowy :hurra: Ja w Raszynie skręcałem w lewo. Pozdrawiam :zdrowko: Quote Link to post Share on other sites
Danio 0 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Cześc Przemek. Widzę że widziałeś kogoś z moich stron :hyhy: Jeśli to kolorek jak mój to prawdopodobnie Agula . :zdrowko: Quote Link to post Share on other sites
PrzemkoPW 147 Posted November 13, 2006 Author Share Posted November 13, 2006 Siema Danio, tak kolor był taki jak Twój tyle że auto 3 d i standardowe lampy. Quote Link to post Share on other sites
CyberNet 26 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Napewno Agula Quote Link to post Share on other sites
PrzemkoPW 147 Posted November 13, 2006 Author Share Posted November 13, 2006 No to pozdrawiamy Agulę :zdrowko: Jest na mojej liście chętnych na koszulki :hyhy: Quote Link to post Share on other sites
Agula 0 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 tak to ja byłam; strasznie Ci sie spieszyło, nawet pomyślałam, ze pomimo mojego machania skrzydełkami nie zostałam zauważona dziwną masz rejestrację na "L" ? Jeśli to kolorek jak mój to prawdopodobnie Agula . :hurra: brawo Danio, bo że CyberNet zna moje autko to nie dziwota Fajnie spotkać jakiegoś Klubowicza tak znienacka, od razu serducho mocniej bije,No to do następnego zobaczenia :papa :206 Quote Link to post Share on other sites
AniracK 77 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 dziwną masz rejestrację na "L" ? tez mnie to swego czasu na warszawskim spocie zdziwilo - zrobilam mine w stylu "A ten to kto?" Quote Link to post Share on other sites
PrzemkoPW 147 Posted November 14, 2006 Author Share Posted November 14, 2006 A ten to kto?" No to milusie nie było Agula to fakt spieszyło mi się bo cały weekend mnie nie było w Wawie. Jechałem prosto z trasy i miałem do załatwienia sprawę w Raszynie u znajomych a potem jeszcze wizję zakupów na cały tydzień w jakimś markecie. Mam nadzieję że następnym razem będzie czas na to żeby się gdzieś zatrzymać i chwilkę pogadać. Rejesteracje LPU mam dlatego że stały meldunek mam w Puławach (Lubelskie) a auto oprócz mnie jest zarejestrowane również na ojca. Dlaczego tak jest chyba nie muszę pisać :hyhy: :zdrowko: Quote Link to post Share on other sites
AniracK 77 Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 No to milusie nie było e no zarcik zarcik, ale przyznaje ze nie skojarzylam od razu Quote Link to post Share on other sites
PrzemkoPW 147 Posted November 16, 2006 Author Share Posted November 16, 2006 e no zarcik zarcik Wiem, wiem że żarcik :zdrowko: Niezły avatar tylko podpis "lodowy stwór" jakoś teraz nie bardzo pasuje )), no przynajmniej "lodowy" nie pasuje )) Quote Link to post Share on other sites
kucu 0 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Otóż będąc dzisiaj przejazdem w Krakowie stałem w korku na ulicy Westerplatte i ok. godz 11:40 zobaczyłem mijającą mnie z naprzeciwka czarną 206 HTB 3d, z fajną felgą, lotką, klubowymi ramkami rejestracji, (rejestracja oczywiście zaczynała sie na KR), a kierowca miał okulary. Tak więc pytanie brzmi kogo widziałem? :206 Quote Link to post Share on other sites
Anulans 10 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 uszaty w swoim ercku na pewno Quote Link to post Share on other sites
kucu 0 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 DObrze wiedzieć. :hyhy: Dzięki Anulans Quote Link to post Share on other sites
Anulans 10 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 proszę Cię bardzo, swego czasu z mistrzem spontana niejakim mareckim pojechaliśmy na spota do Katowic, dlatego kojarzę już wiele osób z forum... Quote Link to post Share on other sites
kucu 0 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 to w taki razie trzeba sie kiedyś na spontanie spotkać na spocie w częstochowie Quote Link to post Share on other sites
AniracK 77 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 no prosze, zobaczyc RC to ciagle rzadkosc, a tu jeszcze klubowe Quote Link to post Share on other sites
kasper 8 Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 czarną 206 HTB 3d, z fajną felgą obecnie uszaty ma z tyłu felge alu a z porzdu stalowki Quote Link to post Share on other sites
Anulans 10 Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 ale dobrze zgadłam? Quote Link to post Share on other sites
Witos 139 Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 czarną 206 HTB 3d, z fajną felgą obecnie uszaty ma z tyłu felge alu a z porzdu stalowki Nie mow jeszcze ze z przodu zimowki a z tylu letnie? Quote Link to post Share on other sites
Shapeshifter 82 Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Nie mow jeszcze ze z przodu zimowki a z tylu letnie? no a jak ? pewnie , że tak . Łukasz, opowiadał co nieco o tym zjawisku Quote Link to post Share on other sites
Haro 0 Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Widzac tyle topicow w ktorych opisujemy kogo widzielismy, proponuje utworzyc topic (moze przykleic?), w ktorym bedziemy pisac kogo dzisiaj widzielismy na miescie, ewentualnie zapytac kto nam mignal w trakcie jazdy? Ja bylbym pierwszy: Widzialem dzisiaj dwie 206-tki, jedna ruda, wlot na masce, tylne lampy lexusy 3d. Niestety nie klubowicz (jeszcze nie!) Ponadto mignela mi dzisiaj jedna czarna, delikatna gleba, fajne alu, przyciemnione szyby i srebne lexy z tylu. Quote Link to post Share on other sites
Piotrek92 18 Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Bardzo dobry pomysł żeby nie zasypywać forum setkami tematów "kogo widziałem tam i tam". Krzysiekrzy, ja wracałem z Lubosa a Ty jechałeś w przeciwną stronę Quote Link to post Share on other sites
daveole 0 Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 To moze wrzucic temat do "Wazne tematy" i nazwać go "Pozdrawiamy się..." tam kazdy bedzie mogl pozdrowic kogo widzial, mijal na drodze itd.. Taka mała sugestia Quote Link to post Share on other sites
focus 51 Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 kiedys na forum FSOAK byl taki topic widziany, widziana... Quote Link to post Share on other sites
ela 13 Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 fajny pomysł :hurra: ja ciągle widzę różne 206......niektórym nawet za szybke namiary do clubu naszego zostawiam.... :hyhy: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts