Karules 1 Posted February 12, 2014 wpadnij na spot jak dasz radę* a to w sumie moje rejony wiec jak coś*atakuj Na odcinku Poznańskiej pomiędzy Nowogrodzką, a Wspólną parkuje srebrny pug 206.. Chciałabym poznać właściciela.. Parkuję bardzo często obok Jestem laikiem i mam parę pytań odnośnie autka, może jest ktoś jeszcze mieszkający nieopodal kto chętnie przejedzie się moim autkiem i wyrazi swoją opinię?? Nadmienię, że obklejony na klubowo Pomóżcie kobiecie! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phantom 44 Posted February 12, 2014 "Samce od razu wyczuły krew" ) Taki humorystyczny OT z rana. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dzagan 1 Posted February 12, 2014 Wczoraj w godzinach popołudniowych widziany w Chybiu SPS i z tyłu na szybie klubowa naklejka kto to ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
henson 1 Posted February 12, 2014 Kogo dzisiaj ustrzeliłem około godz. 11 na Gdańskiej Zaspie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Matias421 1 Posted February 12, 2014 Wczoraj w godzinach popołudniowych widziany w Chybiu SPS i z tyłu na szybie klubowa naklejka kto to ? Srebrna na lexach ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kam206xs 1 Posted February 12, 2014 Dzisiaj przed 16 w Starogardzie Gdańskim na GST czarna gti ze srebrną listwą na klapie i klubowa ramka kto to? Ładnie pojechał z ronda przy Sobieskim I podobno przez Tucholę w kuj-pom przejeżdżały trzy 206, czarna, czerwona, trzecia nie wiem z klubowymi wlepkami, znajomy widział Quote Share this post Link to post Share on other sites
hołek 1 Posted February 17, 2014 Który łobuz leciał wczoraj przez Siepraw, aż mi szyby w domu podskoczyły jak Top Gira na kanapie oglądałem? Marcus, czy Żybercik? Przyznać się, bo tylko ogon widziałem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koras 1 Posted February 17, 2014 10:1 ze zybercik Quote Share this post Link to post Share on other sites
G-T-C 0 Posted February 18, 2014 Sobota (15.02.14r.) obtrąbiony Raj'u na Podwalu Staromiejskim, chwile później zaparkowane auto tam gdzie ostatnio Vipera (końcówka Szerokiej) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zixen 1 Posted February 18, 2014 Niedziela 17.02 Chorzów ul. Katowicka , nie daleko McDonalda , Niebieski pugi z lotka ? Przyciągnął moją uwagę odrazu. Szykam znajomych w okolicy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Theo 1 Posted February 19, 2014 dzisiaj w chorzowie na ul. Bożogrobców o ile się nie mylę koło godziny 11:30 widziana krecha i jej oczo**bna ramka na rejestracji Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rico 2 Posted March 2, 2014 Kraków 28.02 ul. Krupnicza około godziny 13 srebrny 206. Sticker na lewej części zderzaka przód, mała wlepa pod wycieraczką. Kto to taki ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomek_206 1 Posted March 2, 2014 28.02 czarne 206 widziane w centrum . tablice WPR... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mamal 1 Posted March 2, 2014 Widziałem dzisiaj yayko stał na poboczu na trasie na Stare Babice Quote Share this post Link to post Share on other sites
yayko 1 Posted March 2, 2014 a Ty jechałeś w stronę wawy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mamal 1 Posted March 2, 2014 Tak jechałem w kierunku trasy S8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcin90 51 Posted March 3, 2014 Dzisiaj w Oleśnicy koło godz. 13 na parkingu Biedronki pod zamkiem widziany trochę poobijany: Kto to? Quote Share this post Link to post Share on other sites
papuc_2004 31 Posted March 3, 2014 Dzisiaj koło 16:15 Niebieskie RC tablice WF .... Kaufland przy przejeździe kolejowym na Radzymińskiej Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phantom 44 Posted March 4, 2014 Dambala- miota Tobą jak szatan na tej DTŚ Współczuję kręgosłupa na tych dziurach na wiadukcie przy Świętochłowicach. Ciekawe czy poznałeś Quote Share this post Link to post Share on other sites
sunrisea 1 Posted March 4, 2014 Tomec widziałam Cię na kieleckiej o 11 tylko czy to była niedziela ? zjeżdzałeś w dół w środku lasu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dambala 1 Posted March 4, 2014 Dambala- miota Tobą jak szatan na tej DTŚ Współczuję kręgosłupa na tych dziurach na wiadukcie przy Świętochłowicach. Ciekawe czy poznałeś To Ty byłes w tym małym szatanie? Na początku zastanawiałem się co za menda chce mi w dupe wjechać a potem gdy zrównałeś się to zeszło mi ciśnienie i wracałem z rogalem na gębie. Unikanie dziur to podstawa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phantom 44 Posted March 4, 2014 No chopie- Fiorino 1.4JTD Quote Share this post Link to post Share on other sites
*RAMZES* 97 Posted March 5, 2014 Bordowy, 5D, alu korek, na SCI... (o ile dobrze pamiętam :lol ) widziany na parkingu pod JAS-em w Warszowicach Klubowa ramka z tyłu. Ktoś z naszych pracuje w tym burdelu? :lol Quote Share this post Link to post Share on other sites
Longbow 162 Posted March 5, 2014 Klubowa ramka z tyłu. Ktoś z naszych pracuje w tym burdelu?Złe wspomnienia ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phantom 44 Posted March 5, 2014 Raczej słowa konkurencji Quote Share this post Link to post Share on other sites