ArcziRc 2 Posted November 19, 2015 Witam Kto jest z Krakowa i ma ochote spotkac sie wieksza grupa ? kiedy data do utalenia , wiec ktos ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mariuszaerox 1 Posted November 20, 2015 A Ty skąd dokładnie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Viaxis 1 Posted November 20, 2015 Ja bardzo chetnie Moze nawet wieksza ekipa wbijemy czyli cztery 206tki ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nascar 1 Posted November 20, 2015 Jak będę miał akurat wolne to tez wpadnę tylko tak raczej w tygodniu bym wolał Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArcziRc 2 Posted November 20, 2015 Dokladnie Bieżanów , ja mysle zeby byl to piatek lub Sobota , spot bedzie cyklicznie organizowany , Mysle ze najlepszym miejscem jest Bonarka dach (jak bedzie ładna pogoda) lub pod (jak by padalo ) zapraszam do Grupy na facebook-u Peugeot Kraków https://www.facebook.com/groups/435709349956354/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
mariuszaerox 1 Posted November 20, 2015 O to tam gdzie firma mojego wuja Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArcziRc 2 Posted November 20, 2015 Wieliczka tez nie daleko no to jest nas troche to spocik bedzie Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcin_513 1 Posted November 20, 2015 Do Bonarki to ja mam moze z 400m Quote Share this post Link to post Share on other sites
mariuszaerox 1 Posted November 20, 2015 Wieliczka tez nie daleko no to jest nas troche to spocik bedzie To Ty z Bieżanowa a jeszcze nigdy nie miałem okazji zobaczyć Rc-ka Quote Share this post Link to post Share on other sites
VENA646 1 Posted November 21, 2015 Hejka ja tez z bieżanowa :hurra to kiedy ten spocik?:kciuki Quote Share this post Link to post Share on other sites
stif1 1 Posted November 21, 2015 Chętnie się przyłączę, jak tylko mi czasu starczy Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArcziRc 2 Posted November 21, 2015 To Panowie Kiedy sie widzimy ? kiedy komu pasuje ? moze za dwa tygodnie w piatek lub sobote kolo 20-21 ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArcziRc 2 Posted November 21, 2015 za Tydzien w sobote o 20 ? Pasuje wam ? chopaki z forum Peugeota tez wpadna Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArcziRc 2 Posted November 21, 2015 tylko jest problem z soboata , jest za duzo aut w bonarce piatki sa luzne wiec moze piatek 21 ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
RCMan 9 Posted November 21, 2015 Widze wciagasz sie w forum dawaj czasem znc jak erc sie miewa Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArcziRc 2 Posted November 22, 2015 A tak troszke Dawaj na spota 207Rc Quote Share this post Link to post Share on other sites
RCMan 9 Posted November 22, 2015 Jak kupie 207rc to wpadne:bezzebow Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArcziRc 2 Posted November 22, 2015 to co masz teraz ? ---------- Po chwili dodano... ---------- Wracajac do tematu Chłopaki to co piatek 21 Bonarka widzimy sie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nascar 1 Posted November 23, 2015 Myślisz, że w piątek wieczorem będzie mniej ludzi na parkingu niż w sobotę? Ja w to raczej wątpię Tak czy siak w weekend mi nie pasuje w czwartek mógłbym podjechać Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArcziRc 2 Posted November 23, 2015 Mysle ze tak ostanio Bmw robilo spota w piatek na dachu i byly pustki , wczoraj bylem kolo 20 na dole i na dachu i wszystko pełne chyba ze inne miejsce , no tylko czwartek pewnie nie wszystkim bedzie pasowac a maja jeszcze z forum peugeota wpasc podobno Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArcziRc 2 Posted November 26, 2015 Oki Panowie Piatek godzina 20 : 00 Parking Podziemny Bonarka . Dokładne miejsce to miejsca parkingowe przy wyjeździe z Parkingu od strony Kamieńskiego Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArcziRc 2 Posted November 28, 2015 My byliśmy! Szkoda ze reszta zawiodła ;p na drugi raz robimy listę, większy parking, pewnie Plaza pogadamy i pójdziemy na jakieś kręgle itd... Ale to do ustalenia Wiem ze pare osob nas szukalo i nie znalazlo , ale pisalem gdzie bedziemy trzeba bylo poczekac w danym miejscu , po drugie na Fb mozna bylo pisac , ale spokojnie na drugi raz bedzie lista i wszystko ogaraniemy, a jak kto nas nie znajdzie to bedzie nr kontaktowy A tu prosze zdj .. http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/bfyGbjSFnOnuelV94F5xE8fiWx0tLq http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/8CXzBBEsFl3Avxcur8K36BpsH5byfs bylismy , ekipa dopisala i bylo bardzo pozytywnie chociaz poznalismy sie dopiero dzis , nie ma sie czego bac , jestesmy jedna wielka rodzina , kazdy jest mile widziany Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArcziRc 2 Posted February 7, 2016 Witam szukam ekipy z Krakowa którą dziś (niedziela 7 lutego) koło godziny 20;30 widziałem na rondzie matecznym, mieliście naklejki forum, ale niestety skreciliscie w stronę zakopianki jeśli to widzicie napiszcie, to się zgadamy Quote Share this post Link to post Share on other sites