Rosomak 5 Posted February 21, 2017 Witajcie. Mam pytanie, czy w mojej sytuacji to normalne, że nie mogę odpowiadać na posty w dziale giełda oraz po wysałniu PW nie pojawia się ona w folderze wysłane ? Pozdrawiam. Slav Share this post Link to post Share on other sites
Adam1991 1 Posted February 21, 2017 Ja też nie mam w wysłanych ostatnio komuś wysyłałem 5 razy to samo Share this post Link to post Share on other sites
Rosomak 5 Posted February 21, 2017 Ja to żebym chociaż mógł w dziale giełda odpowiedzieć na posta, ale nie mogę Wyświetla mi tylko info że albo dostałem bana albo nie aktywowałem konta ale z tego co wiem to bana nie dostałem a aktywowałem na pewno. Share this post Link to post Share on other sites
chudy64 7 Posted February 21, 2017 Regulamin #4 "Giełdzie nie można prowadzić dyskusji, do tego służą pozostałe działy na forum. " Share this post Link to post Share on other sites
MattHarderzz 59 Posted February 21, 2017 Tu jest regulamin – proponuję się zapoznać. Ja też nie mam w wysłanych ostatnio komuś wysyłałem 5 razy to samo Panel użytkownika -> Edycja Opcji (po lewej w menu) -> zaznacz ptaszkiem "Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default" Share this post Link to post Share on other sites
mim 26 Posted February 21, 2017 Jak chcesz o coś zapytać w giełdzie to musisz wysłać prywatną wiadomość do tej osoby Share this post Link to post Share on other sites