Songo 1 Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Witajcie, zakupiłem sobie zmieniarkę cyfrowa YATOUR do mojego radyjka Blaupunkt T1 Niv2 i .... Nie czyta jak zmieniam przyciskiem src to jest "No" pendrive podłączony do tej zmieniarki mryga to coś tam dziala. No i od tej wtyczki co się wpina do radia odchodzą wolne dwa przewody czarne, nie jest to raczej żadne zasilanie chyba? Dodam że zmieniarka jak jeździła ze mną fabryczna to działała więc chyba nie trzeba jej aktywować mam rację? Quote Link to post Share on other sites
Kamil 206sw 1 Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Weź muzę co masz wrzuć do katalogów kolejno: CD01 CD03 CD03 pewnie tam leży problem. Quote Link to post Share on other sites
Songo 1 Posted June 7, 2017 Author Share Posted June 7, 2017 Dzwoniłem do gościa co to sprzedaje powiedział, że w bez muxach nie bedzie to działało bo sie soft gryzie Quote Link to post Share on other sites
Kamil 206sw 1 Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Ba w mojej zmieniarce czasami tez diabeł siedzi, nieraz jak uruchamiam silnik to się przełącza samo ze zmieniarki na radio (przywykłem już do tego, poza tym wszystko ok po kilku latach eksploatacji). Quote Link to post Share on other sites
domos14 1 Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Jeśli miałeś wcześniej zmieniarkę, to na pewno nic nie musisz aktywować Quote Link to post Share on other sites
Songo 1 Posted June 7, 2017 Author Share Posted June 7, 2017 Opisałem foldery CD01 itd. nic to nie zmienia. odsyłam szkoda;/ Quote Link to post Share on other sites
dawidwhh 9 Posted June 8, 2017 Share Posted June 8, 2017 Mam zmieniarkę do Bezmuxa jak szukasz oryginału Quote Link to post Share on other sites
gajoss 2 Posted February 10 Share Posted February 10 Odkopię trochę temat. Czy jest jakaś zmieniarka z USB lub Bluetooth (typu Yatour) do bezmuxa, którą można podłączyć do Blaupunkta T1 Niv2? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts