Maniek206cc 1 Posted September 18, 2017 Witajcie. Jak podbić temat ze sprzedażą? Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
ToszToSzok 3 Posted September 18, 2017 Yoł. Na obecnym forum nie ma takiej możliwośći. Pozostaję pisanie z prośbą do admina lub napisanie nowego wątku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MattHarderzz 59 Posted September 18, 2017 Dajcie czas adminowi na ogarnięcie tego. Był już ten temat poruszany. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marecek 149 Posted September 19, 2017 niestety nie ma takiej opcji na tym silniku... mogę włączyć odpisywanie, wtedy będziecie mieli dyskusję w tematach -> co ciekawe dałoby się chyba właścicielowi tematu też możliwość sprzątnięcia (zamknięcia) swojego tematu. Pasuje tak? Quote Share this post Link to post Share on other sites
damson93 36 Posted September 19, 2017 8 godzin temu, marecek napisał: niestety nie ma takiej opcji na tym silniku... mogę włączyć odpisywanie, wtedy będziecie mieli dyskusję w tematach -> co ciekawe dałoby się chyba właścicielowi tematu też możliwość sprzątnięcia (zamknięcia) swojego tematu. Pasuje tak? Pasuje To sprzątanie własnego tematu działałoby w każdym dziale? Wtedy każdy mógłby sobie ewentualnie sam czyścić temat np. w dziale Moje Auto Quote Share this post Link to post Share on other sites
marecek 149 Posted September 19, 2017 @damson93, podbijaj. Ten drugi temat (sprzątanie) wymaga jednak trochę pracy mięśnia mózgowego, nie na moje siły dziś wieczorem Quote Share this post Link to post Share on other sites