andri 0 Posted December 10, 2017 Czy są tutaj jacyś motocykliści. Aktualnie śmigam na kat. B, na motocyklu do 125 ccm - zastanawiam się nad jakimś mocniejszym, optymalnie to 250. Ale to już na A. dlatego myślę, nad zrobieniem. Pytanie czy trudno zdać? Zarówno chodzi o praktykę jak i o teorię. Quote Share this post Link to post Share on other sites
blackdaro 51 Posted December 10, 2017 5 godzin temu, andri napisał: Czy są tutaj jacyś motocykliści. Aktualnie śmigam na kat. B, na motocyklu do 125 ccm - zastanawiam się nad jakimś mocniejszym, optymalnie to 250. Ale to już na A. dlatego myślę, nad zrobieniem. Pytanie czy trudno zdać? Zarówno chodzi o praktykę jak i o teorię. Tak samo trudno jak i na B. Tu 2 koła, tam 4. Umiesz jeździć, znasz przepisy i myślisz podczas jazdy to zdajesz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kanngax 76 Posted December 10, 2017 Po co ci na A 250? To nie jedzie już nie mówiąc o 125. Kupuj 600 minimum bo mniejsze pojemność są bezsensu. No chyba że lubisz jechać trochę szybciej niż rowerem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kanngax 76 Posted December 10, 2017 Z prawkiem żartuje oczywiście bezpieczniej mieć nawet przy kolizjach bo dużo debili jeżdżących autem jest ślepych. Co do zdawania banał. Jak już masz na b i kumasz przepisy to jest proste Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bebel 5 Posted December 11, 2017 Przejezdziłem 3 sezony bez, ale nie polecam, zwłaszcza teraz, gdy ucieczka kwalifikuje się pod przestępstwo, o wypadku już nie wspomnę : ). Jeśli jesteś w miarę ogarnięty manualnie to zdasz, najgorszy jest plac. Może wkoncu się zbiore i zrobię to! : D Quote Share this post Link to post Share on other sites