Jump to content
michal206sw

Problem z dmuchawą nawiewu.

Recommended Posts

michal206sw
Posted (edited)

Witam,  problem polega na tym że dmuchawa działa ale tylko na czwartym biegu, przed świętami wszystko działało ok trochę był nie używany i dziś rano tylko czwórka została. 

Auto to 1,4 pb 8v mux bez klimy.

Podobnego tematu nie znalazłem przez to zakładam nowy...

Pozdrawiam i proszę o podpowiedź co by mogło być przyczyną.

Edited by michal206sw

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pawcio89
Posted (edited)

Rezystor dmuchawy sie przepalil. Skoro dziala tylko na 4 biegu to na 99% to jest rezystor. Tu masz glupawy filmik ale w calosci w temacie. 

 

Edited by Pawcio89

Share this post


Link to post
Share on other sites
michal206sw

Tak też podejrzewałem, a masz może jakiś opis jak się do tego dostać? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pawcio89

Szczerze to nigdy dmuchawy w tym aucie nie wyciagalem bo nie musialem ale od strony pasazera za schowkiem trzeba reke wsadzic i wymacac rezystor. Tu masz linka z opisem, moze cos pomoze.. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
michal206sw

Znalazłem jeden filmik że to jest od góry 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
michal206sw

Dzięki wielkie po za tym za szybką odpowiedź 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×