damson93 36 Posted October 24, 2019 Witam Ktoś z Was mających "własny warsztat" i konto na servic boxie ma problem z logowaniem ? Moja każda próba logowania kończy się komunikatem z informacją o tym, że konto zostało założone w innym kraju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damianos1 136 Posted October 24, 2019 U mnie śmiga, wywaliło jakiś inny błąd na początku ale działa. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MattHarderzz 59 Posted October 25, 2019 Znany mi problem. Miałem tak samo jak na ekranie logowania zmieniłem język z francuskiego na polski i wtedy nie mogłem się zalogować. Dopiero jak przywróciłem francuski, to się zalogowałem, a po zalogowaniu ustawiłem polski i po sprawie 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
damson93 36 Posted October 25, 2019 A dziś przeszło z polskim językiem, tylko z innej sieci, ale też w Polsce ?Nie ogarniam tych żabojadów ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jaga 25 Posted March 23, 2020 Panowie czy u Was jest ten sam problem ,że nie można już sprawdzić jaki mamy numer części ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damianos1 136 Posted March 23, 2020 8 minut temu, Jaga napisał: Panowie czy u Was jest ten sam problem ,że nie można już sprawdzić jaki mamy numer części ? Już chyba ponad tydzień ... Dostęp jest płatny, nie sprawdzisz części, wyposażenia auta itp. itd. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jaga 25 Posted March 23, 2020 Masakra co za polityka, ciekawy jestem jak by się zrobiło-- zrzucić na abonament roczny czy jest możliwość aby działało. Oczywiście nie polskie zł tylko widzę euro co za skur.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcin90 49 Posted March 23, 2020 Jest ServiceBox w wersji DVD z 2013r. (chyba pod Win XP): https://chomikuj.pl/umcys/Peugeot+ServiceBox+(DocBackup+*2b+Sedre)/Peugeot+Service+Box++(DocBackup+*2b+Sedre)+(2013-11)?fbclid=IwAR0jkh24DoZ0_hkLnQuYGWYUnBZ9S3taMWCo22vZ5zB8QiGwp60RfTBUoyM Fajnie jakby ktoś wrzucił na jakiś normalny hosting. Quote Share this post Link to post Share on other sites
buziaczek1431 34 Posted March 23, 2020 20 minut temu, Damianos1 napisał: Już chyba ponad tydzień ... Dostęp jest płatny, nie sprawdzisz części, wyposażenia auta itp. itd. A dla tego tak jest na tą chwilę bo Peugeot łączy się z Oplem . Wszystko się okaże w kwietniu czy zdecydują się dalej udostępniać za darmo . 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damianos1 136 Posted March 24, 2020 Jest sposób żeby ServiceBox działał, normalnie wchodzicie na SB, wklepujecie VIN i wchodzicie na charakterystyki, wtedy pojawi się błąd. Jedyne co musicie zrobić to zmienić na inny dowolny język w prawym dolnym rogu i funkcjonalność się odblokuje Niestety ale dalej nie można sprawdzać numerów części itp. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jaga 25 Posted March 24, 2020 26 minut temu, Damianos1 napisał: Jest sposób żeby ServiceBox działał, normalnie wchodzicie na SB, wklepujecie VIN i wchodzicie na charakterystyki, wtedy pojawi się błąd. Jedyne co musicie zrobić to zmienić na inny dowolny język w prawym dolnym rogu i funkcjonalność się odblokuje Niestety ale dalej nie można sprawdzać numerów części itp. Jeszcze raz bo nie zrozumiałem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damianos1 136 Posted March 24, 2020 @Jaga Po prostu rób tak jak zwykle, jak pokaże ci się błąd że zawartość jest płatna to zmieniasz język na stronie serviceboxa na portugalski, angielski, włoski, czy co ci tam w duszy gra i charakterystyki auta będziesz mógł odczytać tak jak za starych dobrych czasów Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jaga 25 Posted March 24, 2020 Niestety dalej nie można odczytać części = o to mi chodziło Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damianos1 136 Posted March 25, 2020 Chodziło mi o to że dalej nie można odczytać numerów części, np numerów skrzyni biegów, sondy lambda, klocków hamulcowych itp itd. Możesz tylko rozkodować charakterystyki pojazdu. Quote Share this post Link to post Share on other sites