Backofficer 2 Posted May 16, 2020 Witam Czy któryś z szanownych forumowiczów z Małopolski ma dostęp do PP2000 i byłby skłonny poświęcić chwilę na podpięcie 206 pod komputer? Na pewno się dogadamy Proszę o wiadomość Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jaga 25 Posted May 17, 2020 Jak Ci pasują Niepołomice to śmiało zapraszam. Mam wszystko a dodatkowo swojego P206 i P2008 Diagbox i pp2000 sprawdzone i działa. Oczywiście nic nie chce w zamian Quote Share this post Link to post Share on other sites
Backofficer 2 Posted May 20, 2020 Dziekuje oczywiscie, ze pasuja. Narazie mam pare spraw mechanicznych do ogarniecia w 206, ale jak sie z nimi uporam to chetnie do Ciebie podjade. Widze, ze mamy auta z tego samego rocznika i ten sam silnik. Co PP2000 jest w stanie w nich wlaczyc? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jaga 25 Posted May 20, 2020 A tego to ja już nie wiem heee. Co tylko będziesz chciał i dasz radę włączyć to nie ma problemu. U mnie czyta wszystko ale jakimś znawcą pp2000 nie jestem. Quote Share this post Link to post Share on other sites